Σε σκηνικό του Hollywood θα μετατραπεί σήμερα το απόγευμα η Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης λόγω της ταινίας «The Enforcer»

Μια καταδίωξη με χολιγουντιανή «χρυσόσκονη» θα φιλοξενήσει αργά το απόγευμα η περιφερειακή της Θεσσαλονίκης και πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να βρεθούν σε όποιο σημείο παρατήρησης έχει θέα προς τον δρόμο από τις έξι, οπότε και ξεκινούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου. Η καλύτερη ώρα, ωστόσο, στη σημερινή διαδικασία των γυρισμάτων εκτιμάται πως θα είναι στη δύση του ήλιου…

Εκείνη την ώρα, μια Plymouth Barracuda, το εντυπωσιακό αμερικάνικο muscle car που έδωσε και τον αρχικό τίτλο στην ταινία που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζεται να διασχίζει την περιφερειακή της πόλης ενώ τα συνεργεία θα έχουν ετοιμάσει τον αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης που απαιτείται για σκηνές καταδίωξης. Ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, σκηνικά, ειδικά αντικείμενα («props») θα είναι τοποθετημένα στην προκαθορισμένη διαδρομή στον κλάδο της οδού που οδηγεί δυτικά και το «action» θα ακουστεί πολλές φορές αφού ο χαρακτήρας του Αντόνιο Μπαντέρας -στη συγκεκριμένη περίπτωση ο επαγγελματίας που θα λειτουργήσει στη θέση του- πρέπει να κυνηγηθεί ή/και να κυνηγήσει στο Μαϊάμι, όπου τοποθετείται με βάση το σενάριο.

(Το αυτοκίνητο του Μπαντέρας, ένα κλασικό αμερικάνικο αυτοκίνητο πολυτελείας Plymouth Barracuda)

Για την ολοκλήρωση των σκηνών, οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν πάρει τις αντίστοιχες εγκρίσεις, όπως θα έπρεπε να πάρει π.χ. κι ένας ένας εργολάβος για να εκτελέσει έργα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Η επόμενη ημέρα γυρισμάτων στους δρόμους της πόλης είναι -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- το Σάββατο, οπότε και θα γίνουν γυρίσματα που με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να ολοκληρωθούν στην Εθνικής Αμύνης, η οποία, ενδεχομένως από τις έξι το πρωί -σίγουρα όμως μέχρι αργά το βράδυ- θα λειτουργήσει ως σκηνικό για το «The Enforcer».