Σοκάρει με ανάρτηση της η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Status, Πέτρα Καρυώτη, η οποία περιγράφει λεπτό προς λεπτό, πως οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού της στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, ενώ παραθέτει και βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού που κατέγραψαν όλες τις κινήσεις των δραστών.
Η κ. Καρυώτη αναφέρει πως πρόκειται για σπείρα άνω των τεσσάρων ατόμων οι οποίοι μάλιστα είχαν βάλει στο στόχο το σπίτι της και το παρακολουθούσαν πριν από δύο μέρες.
Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι διαρρήκτες που μπαίνουν ανενόχλητοι από την εξωτερική πόρτα της αυλής και συνεννοούνται τι θα κάνουν.
Η ίδια όπως αναφέρει βγήκε στην αυλή και άναψε τα φώτα, καθώς οι θρασύτατοι διαρρήκτες χτύπησαν το κουδούνι για να δουν αν είναι κανείς μέσα στο σπίτι , αντελήφθη την παρουσία τους και από τα σκυλιά που γάβγιζαν με την παρουσία ξένων στην αυλή.
Αμέσως κάλεσε την αστυνομία όπως λέει, και το περιπολικό έφτασε στην πόρτα του σπιτιού της μετά από 5 λεπτά, ενώ κινητοποιήθηκαν και οι γείτονες της.
Η ίδια καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί  και να αναφέρουν οτιδήποτε περίεργο, εκτός της καθιερωμένης ρουτίνας στη γειτονιά, στους διπλανούς τους.
Δείτε το video

Δεν υ