Τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας αυξάνονται συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και Έλληνες celebrities αφού μετά τη Χριστίνα Μπόμπα και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορωνοϊό.

H Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ και βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι εντελώς ασυμπτωματική και πως τα παιδιά της είναι αρνητικά στον ιό.

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορωνοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι» έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτηση της Φαίης στο instagram