Η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη αποτελεί μία εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση, καθώς στο σημείωμα που άφησε έκανε λόγο για μία γυναίκα που τον εκμεταλλεύτηκε οικονομικά.

Οι Αρχές προσπαθούν να εξετάσουν τις καταγγελίες του. «Κατάφερε να μου αποσπάσει το ποσό των 90.000 ευρώ. Της ζητούσα απεγνωσμένα να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση. Με οδήγησε να απολέσω όλη μου την περιουσία, 400.000 ευρώ. Μία ημέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας», έγραψε σε ανάρτησή του λίγο πριν κόψει το νήμα της ζωής του.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι η γυναίκα που τον εξαπάτησε συνδέεται με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας Μπίκασε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος έλεγε πως η γυναίκα που τον κατέστρεψε οικονομικά είναι η μητέρα της 17χρονης φίλης της Γεωργίας Μπίκα, η οποία τη συνόδευε στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η αυτοκτονία δεν συνδέεται με την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού. Ωστόσο, οι Αρχές θα εξετάσουν εάν συνδέεται η γυναίκα που φέρεται να τον εξαπάτησε με την παρουσία νεαρής στο ξενοδοχείο.

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα: «Είμαι καθαρή, όποιος θέλει ας ψάξει»

Η Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, απαντά για τα όσα ακούγονται για την εμπλοκή της στην υπόθεση της αυτοκτονίας, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δε γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί», είπε χαρακτηριστικά η 24χρονη.