Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 19:00  η συνάντηση των γονιών της 3χρονης που πέθανε ξαφνικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η μητέρα της 3χρονης είπε: «Μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και του θέσαμε όλα όσα έπρεπε να γνωρίζει σχετικά με τη νοσηλεία μας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Έχει δοθεί ήδη εντολή για να γίνει διερεύνηση του θέματος του δικού μας παιδιού, όλου του κόσμου το παιδί. Θα παραβρεθεί και ο ίδιος στο νοσοκομείο αυτές τις ημέρες για να συζητήσει ο ίδιος κάποια πράγματα με τους αρμόδιους. Πιστεύω ότι θα έχουμε τη στήριξή του και ότι όλα θα πάνε καλά».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης της οφείλεται σε ιατρικό λάθος είπε: «Αυτό είναι πολύ νωρίς να το πω εγώ γιατί έχουμε ορίσει ειδικούς».
Με τη σειρά του ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού τόνισε: «Εγώ ξέρω ότι είδαμε ειδικό μετά από μία εβδομάδα από εκεί και πέρα ότι και να πω…» με τους δημοσιογράφους να ζητούν διευκρινήσεις και τη μητέρα να προσθέτει: «Απλά τόσο καιρό που νοσηλευόμασταν στο νοσοκομείο παρακολουθούνταν από ειδικευόμενους οι οποίοι συνομιλούσαν με την ειδικό με email και τηλέφωνα. Η ειδικός έλειπε στο εξωτερικό για τους λόγους που ξέρει μόνο εκείνη και εμείς μέχρι σήμερα παραμένουμε αδιάγνωστοι».