Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη Θεσσαλονίκη. Τα περιστατικά βίας αυξάνονταν και δυστυχώς η τραγική κατάληξη ήταν ο φόνος ενός 19χρονου παλικαριού. Η Δικαιοσύνη προσπαθεί να δώσει λύσεις και γι’ αυτό κλήθηκαν οι τρεις μεγάλες ομάδες της πόλης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών συγκεκριμένα, ζήτησε να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή. Για δύο βασικούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα ζητώντας και τη δική τους συμβολή για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Άλκη, αλλά και για να διαχειριστούν τα περιστατικά βίας που δυστυχώς ήταν πολλά τους τελευταίους μήνες στην Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή (4/2), ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, τον πρόεδρο του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτη Θέο.

Βασικό ζήτημα πλέον, πέραν της εξιχνίασης της δολοφονίας που έτσι κι αλλιώς η αστυνομία την προχωρά με γοργούς ρυθμούς, είναι να ηρεμήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κλίμα στη Θεσσαλονίκη.