Σας καλούμε σε ένα γαστρονομικό ταξίδι εορταστικών γεύσεων και υφών που θα σας διεγείρουν τις αισθήσεις και θα σας ταξιδέψουν στην καρδιά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια ζέστη ιστορία για τις κρύες μέρες, με κρέατα που έχουν ψηθεί αργά και μαριναριστεί  με εποχιακά φρούτα, σπιτικές μαρμελάδες, πολύτιμους καρπούς, κρεμώδη συνοδευτικά και εκλεκτά μπαχαρικά.

Ξεκινάμε με μια σούπα σελινόριζας  με σταγόνες τρούφας και προχωράμε στους τρεις πράσινους κήπους, τις σαλάτες μας… Εσείς διαλέγετε ποιά ή πόσες θα έρθουν στην πόρτα σας, όπως επίσης και ποια από́ τα τέσσερα μοναδικά́ antipasti και τα έξι επετειακά́ κυρίως, θα αγγίξουν τον ουρανίσκο σας. Το βέβαιο είναι ότι έχετε πολλές διαφορετικές επιλογές, πλούσια αρώματα που θα συνεπάρουν όποιον παρευρεθεί́ στο τραπέζι σας και γεύσεις βγαλμένες από́ τις εορταστικές παραδόσεις, αλλά́ με μια gourmet προσέγγιση (….που όμως δεν θα άφηνε τον Άγιο Βασίλη νηστικό́).

 

 

Κλείνουμε την εορταστική μας πρόταση αφήνοντας σας πιο γλυκιά επίγευση με μοναδικές συνταγές όπως μόνο το Famigliano ξέρει…..

Το μενού υπογράφει ο executive chef Νίκος Ηλιάδης.

 

Καλέστε εγκαίρως στο 231 6008188 για να κάνετε την προ-παραγγελία σας και να χαρίσετε στον εαυτό́ σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα εορταστικό́ τραπέζι στο σπίτι σας με αγάπη από το FAMIGLIANO και την ομάδα του.

 

Δεχόμαστε τηλεφωνικές προ-παραγγελίες στο 231 6008188

Τσιρογιάννη 5.Θεσσαλονίκη,Εναντι Λευκού Πύργου.

έως 23/12 για παραδόσεις  στις 24-25/12 και

έως 29/12 για παραδόσεις 31/12-1/1.

Photos by Nikos Seidaridis

facebook FAMIGLIANO