Αρχική

Μία νέα «μόδα» έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια σε καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης, που πλέον παρέχουν… Nαργιλέ! Μέχρι πριν από τρία χρόνια η καπνική συσκευή ήταν ταυτισμένη με την κουλτούρα χωρών της Ανατολής και για πολλούς είχε μια ρετσινιά από τον καιρό που ήταν η αγαπημένη συνήθεια των ρεμπετών. Σήμερα πλέον σηματοδοτεί υπηρεσία πολυτελείας !

 

Tο LUX SHISHA EXPERIENCE   σας υποδέχεται ανοίγοντας τις διαδικτυακές του πύλες παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα καπνού σε μια ευρεία γκάμα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Η LUX SHISHA EXPERIENCE  είναι μια εξ-ολοκλήρου Ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πολυτελών υπηρεσιών ναργιλέ.

Μετά από πολυετή ενασχόληση και αναζήτηση επάνω στην τέχνη του ναργιλέ, μεταβίβασε  το χόμπι πλέον σε  επάγγελμα , προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Εξερεύνησε όλα τα νέα μοντέλα ναργιλέ & αξεσουάρ από τα κορυφαία tobacco  brands παγκοσμίως,  καθώς το έμπειρο προσωπικό της LUX SHISHA EXPERIENCE θα σε καθοδηγήσει ώστε να επιλέξεις το ναργιλέ που σου ταιριάζει.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα καθώς και τις σελίδες στα social media και επικοινωνήστε άμεσα για τις παραγγελίες σας:

https://lux-shisha.gr/

https://www.facebook.com/LUX-Shisha-Experience-102252255532332/

https://instagram.com/luxshishaexperience?utm_medium=copy_link