Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, το Ωδείο Βορείου Ελλάδος  θα δώσει την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

Την συνδιοργάνωση έχουν αναλάβει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Πολιτεία Πολιτισμού.

Η πρόσκληση: Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ωδείου Βορείου Ελλάδος, η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Πρόεδρος και το Δ.Σ της Πολιτείας Πολιτισμού, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 20:00 στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Στη συναυλία συμμετέχουν η ορχήστρα «Αστεράκια», η ορχήστρα «Νέα Γενιά», η χορωδία, η «Συμφωνική Ορχήστρα Jazz Βορείου Ελλάδος» και η Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Βορείου Ελλάδος.

θα ερμηνεύσουν έργα των: J.Strauss, L.Bernstein, A.Piazzolla, E.&A.Morricone, J.Lennon κ.α.  Μαέστροι: Λ.Ξανθοπούλου, Γ.Καρακάσης, Μ.Χατζηαναστασίου

Παράλληλα την ίδια μέρα από τις 10:00-21:00 συγκεντρώνονται στην Αίθουσα Τελετών, βιβλία για παιδιά και ενήλικες που θα διανεμηθούν σε σχολεία και βιβλιοθήκες της Μακεδονίας.

Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Εγνατία, Θεσσαλονίκη
τηλ.231 099 5208

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης από το Ωδείο Βορείου Ελλάδος
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:00

Εισιτήρια:
Γενική είσοδος: 5€
Συγκεντρώνονται βιβλία για παιδιά και ενήλικες που θα διανεμηθούν σε σχολεία και βιβλιοθήκες της Μακεδονίας, την ίδια μέρα από τις 10:00-21:00 στην Αίθουσα Τελετών.