Τη συμπαράστασή του στους Ιταλούς καθώς η χώρα τους έχει δοκιμαστεί από την πανδημία του κορωνοϊού εξέφρασε το Pornhub, το γνωστό site με ταινίες για ενήλικους.

Όπως ανακοίνωσε, την Πέμπτη, και με αφορμή το γεγονός ότι η Ιταλία έχει μπει σε καραντίνα, θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο σε άτομα που ζουν στην χώρα, και έως τις 3 Απριλίου.

Παράλληλα, το Pornhub ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε μια σημαντική δωρεά, ενισχύοντας την μάχη των Ιταλών ενάντια στον κορωνοϊό.

«Forza Italia, σε αγαπάμε! To Pornhub αποφάσισε να δωρίσει ποσοστό των εσόδων του από την πλατφόρμα ModelHub από τον Μάρτιο, για να βοηθήσει την Ιταλία εν μέσω της επιδημίας. Για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων που θα μείνετε σπίτι, για όλον τον μήνα μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο PornHub Premium, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική κάρτα σας».
κορωνοΪός PORNHUB

Σημειώνεται ότι η Ιταλία βρισκόταν στην 7η θέση στη λίστα του Pornhub με τις 20 χώρες με την μεγαλύτερη κίνηση για το 2019. Τις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.