Ένας Πολωνός αρχιτέκτονας έχει σχεδιάσει το πρώτο υποθαλάσσιο γήπεδο τένις και ψάχνει επενδυτές για να υλοποιήσει την ιδέα του στο Ντουμπάι. O Kotala πρότεινε την δημιουργία υποβρύχιων γηπέδων τένις (tennis complex) έξω από τον Περσικό κόλπο, μεταξύ του Burj al Arab και των νησιών Palm Jumeirah. Η πρόταση περιλαμβάνει επτά courts, το κάθε ένα με οροφή σε σχήμα κοραλλιών ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση του φυσικού τοπίου. Το κέντρο του θα είναι κοντά στο ξενοδοχείο Burj al Arab.

Η στέγη του γηπέδου θα κατασκευαστεί από ειδικό γυαλί που θα αντέχει τις πιέσεις των τεράστιων υδάτινων όγκων. Στόχος είναι στην κατασκευή να κυριαρχεί το γυαλί και όχι ο σκελετός της κατασκευής προκειμένου να δίνεται η εντύπωση ότι το γήπεδο του τένις βρίσκεται μέσα σε μια φούσκα αέρα.

Υπολογίζεται ότι το βάρος του γιαλού που θα ξεπερνά τους 100 τόνους. Στο Ντουμπάι ήδη λειτουργεί ένα εστιατόριο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας το Al Mahara (Αχιβάδα), το οποίο διαθέτει ένα μεγάλο ενυδρείο χωρητικότητας περίπου 10.000.000 λίτρων, ενώ η πρόσβαση γίνεται μέσω μιας διαδρομής, η οποία δίνει την ψευδαίσθηση υποβρύχιου περάσματος. «Δεν υπάρχει ακόμα επενδυτής αλλά θα ήθελα να βρεθεί ενδιαφέρον και νομίζω πως είναι ωραία ιδέα» σημείωσε ο Kotala και συνέχισε λέγοντας πως «Αυτό θα είναι κάτι πρωτότυπο. Θα πρέπει να υπάρχει κάπου που υπάρχει παράδοση στο τένις. Το Ντουμπάι είναι ιδανικό γι’ αυτή την ιδέα».