Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα στο δεύτερο κύμα είναι ξεκάθαρη: πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο και, δυστυχώς, δίνουμε την αίσθηση πως από κει θα πάμε με μαθηματική ακρίβεια στο χείριστο.

Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ και περισσότερο από μια εβδομάδα σε καθολική καραντίνα, τα νούμερα των συμπολιτών μας που δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ζωή τους, όπως και αυτά των διασωληνωμένων στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αλλά και των κρουσμάτων, αντί να πέσουν συνεχίζουν να παίρνουν την ανιούσα.

Μέσα σ’ αυτή την πρωτοφανή κατάσταση δεν είναι λίγοι αυτοί που στρέφουν τα βέλη τους προς την πλευρά των κυβερνώντων και των εμπειρογνωμόνων. Ο Κώστας Βαξεβάνης, ο εκδότης της εφημερίδας Documento, είναι ένας εξ αυτών και το τελευταίο retweet που έκανε ήταν κάτι παραπάνω από γροθιά στο στομάχι.

Ο χρήστης «Το πουλάκι Τσίου»- κάποιος ή κάποια που εργάζεται σε νοσοκομείο, κατά πώς φαίνεται- ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια φωτογραφία που καταδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το τι περνάνε οι άνθρωποι που καλούνται να σώσουν τις ζωές των συμπολιτών τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε retweet και αμέσως η εικόνα έγινε viral.

Δείτε την παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Γροθιά στο στομάχι: Το retweet-μπηχτή του Κώστα Βαξεβάνη για τη μάχη με τον Covid είναι κάτι που πρέπει να δεις (Pic)