Καλές και άγιες…οι μεταγραφές σε ένα κανάλι, αλλά όταν μιλάμε για την tv 100, το φίδι από την τρύπα-στη συγκεκριμένη περίπτωση τις αποκλειστικές ειδήσεις-τις βγάζουν οι παλιές καραβάνες του καναλιού! Όπως έκανε σήμερα η Βίκυ Δήμου.

Μετά από μια πετυχημένη καριέρα σαν ρεπόρτερ και παρουσιάστρια στο αθλητικό τμήμα, συνεχίζει να κάνει την διαφορά τα τελευταία χρόνια, στο ενημερωτικό-πολιτικό ρεπορτάζ και στα δελτία ειδήσεων!Και έτσι λειτούργησε άψογα και επαγγελματικά, στην αποκλειστική συνέντευξη που της παραχώρησε, o Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, αποδεικνύοντας ότι όταν έχεις έμπειρους επαγγελματίες που γουστάρουν την δουλειά τους, είναι περιττές οι…μεταγραφές!

“Έχουμε εν εξελίξει έναν πόλεμο. Μια εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία που δεν γνωρίζουμε ακόμη την έκταση αυτού. Όταν δεν γνωρίζεις και δεν προσδιορίζεις την έκταση ενός προβλήματος, δεν είναι εύκολο να πάρεις μέτρα τα οποία απαιτούνται διότι δεν ξέρεις και τι δημοσιονομικό χώρο έχεις” δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην TV100 και τη Βίκυ Δήμου o Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας αναφορικά με την αλματώδη αύξηση του ενεργειακού κόστους.

-“Η κυβέρνηση δεν στέκεται με σταυρωμένα τα χέρια. Προφανώς θα χρειαστούν πρόσθετες παρεμβάσεις, αλλά αυτές θα αξιολογηθούν και θα αποτυπωθούν με σύνεση και σωφροσύνη και ανάλογα με τις εξελίξεις. Σ΄ ένα όμως ευρωπαϊκό πρόβλημα, απαιτούνται και ευρωπαϊκές λύσεις”.

-“Θα συνεχίζουμε να βοηθάμε τη μεσαία τάξη αλλά και τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια. Εάν υπάρξει πρόσθετος χώρος, αυτός θα αποδοθεί στην κοινωνία”.