Όπως είναι εύκολα κατανοητό η ατάκα του Βαλάντη προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter

Ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο φετινό Survivor. Ο λόγος για τον Βαλάντη, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, καταφέρνει ακόμα και σήμερα να στρέφει τα social media εναντίον του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Love It, της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου μίλησε για… τις «παλιές αρχές του».

Την ώρα, λοιπόν, που η συζήτηση στο πλατό περιστρεφόταν γύρω από το love story που είδαμε στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, ο Βαλάντης σχολίασε πως «είχε έρθει η Μυριέλλα δύο φορές και μου είπε πως έχει σχέση. Εμένα μου γύρισε το μυαλό. Δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με πείραξε. Δεν υπήρχε περίπτωση ζήλιας. Δεν είναι το στιλ μου τέτοιου είδους κοπέλες».

Δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτό, καθώς ξετύλιξε ολόκληρη τη σκέψη του λέγοντας ότι «επειδή εγώ είμαι και λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω… Είμαι της πατριαρχικής σχολής».

«Πάγωσαν» οι πάντες

Στο σημείο αυτό όλοι «πάγωσαν». Ακούστηκε κάποιος συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου να λέει από μέσα «παλαιών αρχών… να μην παρεξηγηθεί αυτό», ενώ ταυτόχρονα η παρουσιάστρια έκανε κίνηση με το δάχτυλό της προς το κοντρόλ να «φάνε τη λέξη», αν αυτή γραφόταν στη λεζάντα από κάτω.

Όπως είναι εύκολα κατανοητό η ατάκα του Βαλάντη προκάλεσε την οργή των χρηστών του Twitter.