Την Δευτέρα (31/1) θα παραδοθούν στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν να κάνουν με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.
Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονταν από χθες, Παρασκευή, δεν στάλθηκαν από την Ελβετία, ως εκ τούτου το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη θα παραταθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται, πως τα αποτελέσματα της νεαρής κοπέλας αναμένεται τελικά να παραδοθούν στην ανακρίτρια τη Δευτέρα, λόγω του ότι όπως φαίνεται άργησε να σταλεί το email στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.

Σημειώνεται πως το τελικό πόρισμα θα συμπεριλαμβάνει και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στο ΑΠΘ. Το τελικό πόρισμα, λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολαβεί, θα παραδοθεί τη Δευτέρα.

Διαφορετικές εκδοχές

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, οι τελευταίες καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση δίνουν μια διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη στο πάρτι. Ένας άνδρας που συμμετείχε στο πάρτι υποστήριξε ότι δεν την είδε στην κατάσταση, στην οποία η ίδια λέει ότι ήταν.

Ακόμη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. “Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα.

Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει” δήλωσε στο makthes.gr ο κ. Καρατσιώλης.

Επίσης ο μάρτυρας που κατέθεσε έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. “Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις” σημειώνει ο κ. Καρατσιώλης.

Πηγή: thetoc.gr