Εν μέσω αγωνιστικής απραξίας λόγω της επέλασης του κορωνοϊού οι ομάδες σιγά σιγά οργανώνουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό σκεπτόμενοι ήδη την επόμενη σεζόν. Η αναζήτηση ποδοσφαιριστών αλλά και το ξεκαθάρισμα στο υπάρχον ρόστερ αποτελεί προτεραιότητα για τις περισσότερες ομάδες που προχωρούν στο άγνωστο.

Στον ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα και μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει τεράστιες αλλαγές. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αλλάξει προπονητή, τεχνικό διευθυντή αλλά και πολλούς ποδοσφαιριστές.

Μονάχα ένας θεωρείται σίγουρος πως θα παραμείνει στον σύλλογο ακόμη και αν το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. vieirinha11-1200x799

Ο λόγος για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον ηγέτη της ομάδας. Ο 34χρονος που πήρε την ομάδα την περασμένη σεζόν και την οδήγησε στη κορυφή του αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση του συλλόγου. Το υπάρχον συμβόλαιο του Πορτογάλου κυμαίνεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να εξετάζει πρόταση που θα έχει σαφή μείωση αποδοχών.

Το πιθανότερο σενάριο όλων είναι ο 34χρονος να αποδεχθεί τους όρους του νέου του συμβολαίου και να πει το μεγάλο «ναι» στον ΠΑΟΚ κλείνοντας μάλιστα στη Θεσσαλονίκη τη σπουδαία καριέρα του.