Από το νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη που μεταφέρθηκε, η 39χρονη μητέρα μιλάει για την παράσυρση που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Ο οδηγός την εγκατέλειψε μετά το ατύχημα…

Ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι μετά την παράσυρση και έφυγε από την περιοχή. Η παράσυρση της γυναίκας, που είναι μητέρα ενός παιδιού, καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκείνη την ώρα, είχε σύνδεση η εκπομπή του ΑΝΤ1. Από το νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δηλώνει σοκαρισμένη και ευχαριστεί μια γυναίκα που την τράβηξε και απέφυγε τα χειρότερα. Για τον οδηγό λέει πως έτρεχε και πως πρέπει να λογοδοτήσει για τα όσα έκανε.

Σοκαριστικές στιγμές έζησε μία 39χρονη στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν φτάσει στη δουλειά της, όταν ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την εγκατέλειψε. Μάλιστα, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ζωντανή σύνδεση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Η δημοσιογράφος συνομιλούσε με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου για ένα αιματηρό περιστατικό όταν ξαφνικά ο/η οδηγός του οχήματος παρέσυρε και τραυμάτισε τη γυναίκα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η δημοσιογράφος διέκοψε αμέσως την συζήτηση, ενώ η κάμερα κατέγραφε τις εικόνες με διερχόμενους να σταματούν για να παράσχουν βοήθεια στην τραυματισμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν πεσμένη στην άσφαλτο, σφαδάζοντας από πόνους. «Εντάξει… ήταν ένα σοκ μεγάλο για εμένα. Πονάω βασικά, έχω κατάγματα», είπε η γυναίκα μιλώντας λίγο αργότερα μέσα από το νοσοκομείο στο Star.

«Έτρεχε κάμποσο. Ήμουν με μια κυρία, που την ευχαριστώ, και τελευταία στιγμή με τράβηξε». Στη συνέχεια αναρωτήθηκε για τον ασυνείδητο οδηγό: «Είσαι μέσα σε κόσμο, πώς το κάνεις αυτό; Δεν στεναχωριέσαι; Η Δικαιοσύνη θα τα κάνει όλα».

Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με κατάγματα στα πόδια και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.