Την περασμένη άνοιξη όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή , ο Πέλκας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και όλοι περίμεναν πώς μέσα στο 2020 θα επισημοποίησαν τη σχέση τους. Αντί για αυτό όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους κάνοντας την έκπληξη

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Πέλκας και η μελαχρινή καλλονή Εύη Δαρλοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Το ζευγάρι χώρισε μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews,  ο Δημήτρης Πέλκας και η Εύη Δαρλοπούλου είχαν περάσει τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου στο Λονδίνο. Περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης και πήγαν ακόμη και στο γήπεδο.

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και η γνωριμία τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Δημήτρης πρωτοείδε στην πανέμορφη Θεσσαλονικιά  στο κατάστημα που δούλευε ως πωλήτρια. Η Εύη προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει και τελικά του έκλεψε την καρδιά. Η έλξη ήταν αμοιβαία και από εκείνη τη στιγμή ήταν αχώριστοι.

Μάλιστα την περασμένη άνοιξη όταν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή , ο Πέλκας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και όλοι περίμεναν πώς μέσα στο 2020 θα επισημοποίησαν τη σχέση τους. Αντί για αυτό όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους κάνοντας την έκπληξη