Συγκλονίζει μία νέα μαρτυρία νεαρής κοπέλας που φέρνει στο φως »Το Πρωινό» για πρόσκληση που δέχτηκε να βρεθεί σε πάρτι του φερόμενου ως διοργανωτή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία καταγγέλλει ότι βιάστηκε.
«Στις 26 του μήνα ήμουν σε ένα από τα μαγαζιά με φίλες, ο συγκεκριμένος άνθρωπος άρχισε να με γυροφέρνει. Κάποια στιγμή ήρθε στην παρέα μας ένας φίλος μου ο οποίος έχει και ένα εκτόπισμα και ο […] συνέχισε να κυκλοφορεί στην παρέα και και αφού πέρασαν ώρες φύγαμε. Γύρω στις 5 τα ξημερώματα, άνοιξα το κινητό μου και βρήκα αίτημα ακολούθησης στα social media από αυτόν τον άνθρωπο. Τον ακολούθησα κι εγώ γιατί είδα ότι είχαμε κοινούς φίλους και δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Αμέσως, μου έστειλε μήνυμα αλλά το μήνυμά του δεν ήταν σαν να προσπαθούσε εμμέσως να μου προτείνει κάτι πρόστυχο αλλά σαν να προσπαθούσε να ανοίξει κάποιον κώδικα επικοινωνίας. Ο […] μου έστειλε “σε ενόχλησα πάρα πολλές φορές σήμερα για να περάσω” και η απάντησή μου ήταν “εντάξει λογικό, είχε πολύ κόσμο”. Η συζήτηση δε συνεχίστηκε και μετά συνειδητοποίησα ότι αν εκείνο το βράδυ δεν ήμουν με αυτή την παρέα σίγουρα κάτι θα είχε γίνει» περιγράφει η κοπέλα και τονίζει πως «αυτά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τα ξέρουμε».
«Μια γνωστή μου ήταν με τον […] και μια παρέα και ξαφνικά βρέθηκε σε έναν άσχετο χώρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να θυμάται τίποτα και ήταν σπασμένα τα πλευρά της. Δεν θυμόταν τίποτα, δεν είχε ιδέα τι της είχε συμβεί και πώς κατέληξε εκεί» αποκαλύπτει και συγκλονίζει.
«Είναι πολλές οι κοπέλες που έχουν διάφορες ιστορίες. Δεν έχει μιλήσει, γιατί φοβάται» καταλήγει.