Για τον Ηρακλή αλλά και το χθεσινό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Χάρηκα με το αποτέλεσμα. Η εικόνα δεν είναι και η καλύτερη για την ομάδα. Αν περάσουμε στον τελικό, είναι ένας αγώνας. Καλό θα είναι να έρχονται τίτλοι και αθλητικές επιτυχίες στην πόλη».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής ξεπέρασε το οικονομικό του πρόβλημα. Με αυτή τη λύση ουσιαστικά ήρθαν αυτές οι εκτάσεις. Είναι μια έκταση 28 στρεμμάτων μέσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης κοντά στο Κατσάνειο και το Ιβανώφειο. Σε αυτό το χώρο επιθυμούν να γίνει ένα γήπεδο. Είπαμε ότι θα συνδράμουμε όπου υπάρχει η δυνατότητα.

Η πολεοδομία θα δει το καθεστώς που διέπει την επιθυμία αυτή ώστε να ξεκινήσουμε. Εμείς το βλέπουμε ζεστά ώστε να γίνει το γήπεδο και να αξιοποιηθεί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον άθλο που τα κατάφεραν και έχουν όραμα για την επόμενη μέρα. Ο Δήμος θα είναι κοντά σε αυτήν την προσπάθεια. Είναι πρώιμο και μιλάμε για ένα γήπεδο 8 με 10 χιλιάδων θέσεων. Μιλάμε για μια αξιοποίηση όλου του άξονα εκεί στον Άγιο Δημήτριο που θα έχει τα γήπεδα, το Μουσείο, το Κολυμβητήριο και θα είναι άξονας αθλητισμού».

Για το εμβόλιο: «Θα πρέπει να είμαστε όλοι στη σειρά μας. Ο καθένας πρέπει να περιμένει τη σειρά του. Η δική μου ηλιακή ομάδα δεν μπήκε ακόμη».