Είναι δύσκολο να σκεφτούμε έναν πιο κλασικό συνδυασμό από ένα πούρο με ένα ποτήρι ουίσκι. Έτσι, αν θέλετε να τα απολαύσετε από κοινού, βρήκαμε τρία υπέροχα πούρα που συνδυάζονται τέλεια με ιρλανδικό ουίσκι.

Το ιρλανδικό ουίσκι τείνει να είναι λίγο πιο ώριμο από άλλα ουίσκι και παράγεται κυρίως από κριθάρι. Η χρήση του κριθαριού έχει ως άμεσο αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να απελευθερώνει στον ουρανίσκο πιο φυσικά αρώματα ενώ η αποθήκευση του σε ξύλινα βαρέλια για τουλάχιστον 3 χρόνια του δίνουν μια ελαφριά, καθαρή και φρουτώδη γεύση. Έτσι, αν είστε λάτρης των πραγματικών απολαύσεων της ζωής, επιλέξτε ένα ωραίο ιρλανδικό ουίσκι και συνδυάστε το με ένα απο τα παρακάτω stogies.

1. GURKHA CELLAR RESERVE 21-YEAR

Φτιαγμένα χειροποίητα στην Καραϊβική, τα πούρα Gurkha Cellar Reserve 21 year διαθέτουν ένα υπέροχο περιτύλισμα με μεταξένιο χρώμα από το Κονέκτικατ σε συνδυασμό με ένα χαρμάνι εκλεκτών καπνών Δομικανικής Δημοκρατίας και Νικαράγουας. Ελαφρύ έως μέτριο στη δυναμική του, είναι σίγουρα ένα από τα θαυμαστά για την τεχνοτροπία τους πούρα της εταιρείας.


2. GURKHA HERITAGE MADURO

Αυτό το διπλό maduro είναι ένα πούρο με μέτρια προς δυνατή ένταση, το οποίο συνοδεύεται από ένα μεξικάνικο περιτύλιγμα San Andreas, ένα βραζιλιάνικο συνδετικό υλικό Arapiraca και ένα χαρμάνι καπνών Νικαράγουας και Βραζιλίας, που σημαίνει ότι γεύεστε άφθονο εσπρέσο, νότες γης και υπέροχη πικρή σκούρη σοκολάτα σε κάθε ρουφηξιά.


3. GURKHA GHOST

Το πολυπόθητο “φάντασμα” της Gurkha με ένα βραζιλιάνικο περιτύλιγμα και ένα χαρμάνι εκλεκτών καπνών Δομικανικής Δημοκρατίας και Νικαράγουας, είναι ένα πλούσιο, μεσαίας έντασης πούρο, με ένα πολυεπίπεδο προφίλ που παρέχει γλυκούς και γήινους τόνους γεύσεων από κακάο και κανέλα. https://perpetual.gr