Σε οριστική αναβολή οδηγούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Μπαρτσελόνα, που είχαν προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου. Στη σημερινή συνάντηση των διοικούντων του συλλόγου με εκπροσώπους της τοπικής κυβέρνησης της Καταλονίας, οι τελευταίοι ξεκαθάρισαν ότι οι περιορισμοί που έχουν τεθεί, λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή ψηφοφορίας, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη των «μπλαουγκράνα», ενώ αποκλείστηκε κάθε συζήτηση περί εξαίρεσης από τα μέτρα.
Κατόπιν αυτού, η υπηρεσιακή διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναζητά νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, ενώ παράλληλα διερευνά την πιθανότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Αργότερα σήμερα οι υποψήφιοι για την προεδρία θα συναντηθούν με το διοικητικό συμβούλιο, προκειμένου να οριστεί νέα ημερομηνία, αλλά και να εξεταστούν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το συλλογο και δεν μπορούν να «περιμένουν» τις εκλογές. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η απόκτηση του Έρικ Γκαρσία από τη Μάντσεστερ Σίτι κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.