Αποτρόπαια σχόλια σε αθλητική εκπομπή από τον Κώστα Ραπτόπουλο, μία εβδομάδα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσα για τη δικαίωση της ψυχής του γιου της, Παύλου. 

Στην εκπομπή “Ή στην Α’ ή στη Β’ όλοι παν για τη Μαρμίτα”, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη Μάγδα Φύσσα λέγοντας: “Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Παύλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…”.

Τα εμετικά του σχόλια προκάλεσαν αντιδράσεις από τα μέλη του πάνελ της εκπομπής. Του είπαν ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για όσα λέει. Ο Κώστας Ραπτόπουλος όμως συνέχισε στο ίδιο ύφος.

“Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου. Και λέτε μετά ο Ραπτόπουλος καπιταλιστής. Ε, βέβαια, εγώ δε θα ζήσω;”, κατέληξε.

Το εν λόγω απόσπασμα, το βρίσκετε στον παρακάτω σύνδεσμο από το 18:24: