Η αγωνιστική κάθοδος της ομάδας του Απόλλωνα, έχει προξενήσει κάκιστο κλίμα εντός αλλά και εκτός του συλλόγου. Ο Απόλλωνας Πόντου αγωνίζεται φέτος στην Σούπερ Λιγκ 2, ωστόσο μετά από αγώνες βρίσκεται στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μάλιστα -3 βαθμούς.

Τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τον σύλλογο με το κλίμα να μυρίζει μπαρούτι. Μέσα σε όλα τα παραπάνω ήρθε να προστεθεί και η επίθεση στο αυτοκίνητο του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη. kalaitzidis222-1200x894

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, είδε σπασμένο το αυτοκίνητό του και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ζητάει εγγράφως από την αστυνομία αυξημένη προστασία στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίγλια, επικαλούμενη περιστατικά βίας.

Σύμφωνα με έγγραφο, υπάρχει καταγγελία του Καλαϊτζίδη και στελεχών του συλλόγου ότι τις προηγούμενες μέρες δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα, με τον προπονητή του Απόλλωνα να καταθέτει μήνυση κατά αγνώστων.

«Βρήκε το αυτοκίνητό του κάτω από το σπίτι του με σπασμένο το παρμπρίζ και το τζάμι του συνοδηγού, ξηλωμένο τον εσωτερικό καθρέφτη, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο οι δράστες άφησαν και φέιγ βολάν».