Η κοινή γνώμη, απλοί πολίτες, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν, ζητούν να τεθούν προ των ευθυνών τους, τόσο αυτoί που μαχαίρωσαν τον Άλκη, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί

Οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών δεν είναι κάτι καινούργιο, έχουν καταντήσει να είναι καθημερινό φαινόμενο. Η οπαδική βία όμως παρουσιάζει τεράστια έξαρση την τελευταία περίοδο, θυμίζοντας έναν κύκλο που μοιάζει να μην κλείνει.

Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά… Ένα νέο παιδί έχασε τη ζωή του, μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος και μια ολόκληρη χώρα ζητά να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να δει αυτούς που δολοφόνησαν τον Άλκη, αλλά και αυτούς που καλύπτουν τους δολοφόνους να το πληρώνουν ακριβά.

Η κοινή γνώμη, απλοί πολίτες, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζουν, ζητούν να τεθούν προ των ευθυνών τους, τόσο αυτoί που μαχαίρωσαν τον Άλκη, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί δηλαδή που φανάτισαν τους χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μη διστάσουν να μαχαιρώσουν τρία νέα παιδιά, επειδή απλώς… βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή…

Την ίδια στιγμή, τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας μεγάλος χαμός στο προφίλ του Γιώργου Σαββίδη, γιου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Τόσο η… αφωνία του κατά τα άλλα λαλίστατου στα Social Media Γιώργου Σαββίδη, όσο και τα βίντεο και οι φωτογραφίες με τα μαχαίρια που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν και προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα, έχουν φέρει τον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στο επίκεντρο για το ενδεχόμενο της υποκίνησης βίας.

Ενδεικτικά είναι τα σχόλια στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια: