Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε, σήμερα ο 22χρονος «Ντίνος» για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη, την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή της Χαριλάου. Ο 22χρονος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα και με γρήγορες κινήσεις μετήχθη από τη πλαϊνή είσοδο του Δικαστηρίου, επί της οδού Πολυτεχνείου. Στη συνέχεια μετέβη πρώτα στο γραφείο του εισαγγελέα και στη συνέχεια αντίκρυσε την 7η τακτική ανακρίτρια από την οποία ζήτησε προθεσμία ώστε να απολογηθεί.

Στα χέρια των Αρχών και οι 12 εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του Άλκη– Όλες οι εξελίξεις |Βραδινό Δελτίο

Πρόκειται για έναν νεαρό, γεννηθέντα το 2000, με αρχικά ονόματος Τ.Κ., ο οποίος αναζητούνταν επί μέρες από την αστυνομία καθώς υπήρξε ο οδηγός του τρίτου αμαξιού, μάρκας Volkswagen γκρι χρώματος, τη μοιραία βραδιά του φονικού.

Μέχρι πρότινος, οι συλληφθέντες, εκτός ενός, αδυνατούσαν να περιγράψουν το άτομο του και να δώσουν επιπρόσθετες πληροφορίες για τον εντοπισμό του, αφού δεν τον γνώριζαν προσωπικά, όπως υποστήριξαν.

Όμως, το πρωί της Δευτέρας, μετέβη με το αυτοκίνητο του (το οποίο ανήκει στους γονείς του) στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης όπου και παραδόθηκε αυτοβούλως. Αφού κατέθεσε, εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Πάντως στη δική του περίπτωση, σε αντίθεση με όλων των προηγουμένων συλληφθέντων δε διέρρευσαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του και ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση.

Μέχρι στιγμής, για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό δυο φίλων του, με οπαδικά κίνητρα, έχουν κριθεί προφυ