Γεια σας και χαρά σας ! Mια εβδομάδα ξεκινά με πολλές δυνατότητες εξέλιξης!  Ο ζωδιακός κύκλος δέχεται ενέργεια θετική και μπορούν όλα τα ζώδια να ξεκινήσουν καινούργια σχέδια.  Σε επαγγελματικό επίπεδο,   ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και η επικοινωνία είναι λίγο κάπως,  επομένως θέλει λίγη προσοχή σε συζητήσεις και κλεισίματα συμφωνιών.  Η εβδομάδα αυτή θα κυλήσει ομαλά με καθαρές σκέψεις και ηρεμία στις ψυχούλες σας.  Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια γλυκιά εβδομάδα…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά,  μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη,  στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την εύνοια του Δία και μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πράξη , κυρίως στον επαγγελματικό τομέα , όπου  υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις.   Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο στον ψυχικό κόσμο σας,  ώστε να πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές απλόχερα με εσάς νικητές στον βωμό του έρωτα.  Βάλτε στο πρόγραμμα και κανένα ταξίδι !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και μπορείτε να πάρετε μια ανάσα από τα βάσανα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός τομέας.  Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για εσάς και οι επιτυχίες σας διαδέχονται η μία την άλλη… Ο ερωτικός τομέας θέλει λίγη προσοχή , ώστε να βρείτε ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο . Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα καρδιάς και έρωτα και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Ο Ερμής ανάδρομα  δυσκολεύει την επικοινωνία και ο Άρης βάζει φωτιά στα συναισθήματα ! Αυτή την περίοδο δώστε σημασία σε πρακτικά  ζητήματα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία αλλά μην ανοίγετε τα χαρτιά σας στον περίγυρο σας . Ο ερωτικός τομέας φέρνει λύτρωση και πάθος πολύ,  απλά κλείστε τα μάτια και απολαύστε !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αυτή την περίοδο.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλές ευκαιρίες και εσείς πρέπει να διαλέξετε τις κατάλληλες!  Πάρτε καμία συμβουλή από κανένα φιλαράκι. Ο ερωτικός τομέας φέρνει στην επιφάνεια χαρά πάθος και όμορφα όνειρα … Κάντε γλυκές εκπλήξεις στον ερωτικό σύντροφο σας !

 

Λέων

23/7-22/8

Η περίοδος των εορτών σας εξόντωσε στον επαγγελματικό τομέα. Τα δύσκολα ωράρια εργασίας σας έφεραν μια σουπερυπερκόπωση ! Δώστε σημασία στην ξεκούραση σας και βάλτε όρια στα επαγγελματικά σας , είτε με τους ανώτερους σας ή τους συνεργάτες. Ο ερωτικός τομέας έρχεται να σας ξεκουράσει ψυχικά και πνευματικά. Δώστε χρόνο στα σχέδια σας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας και να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα καθώς και στον ερωτικό.  Πρέπει να πάρετε μια λυτρωτική ανάσα ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς και ο ερωτικός,  σας φέρνει δώρα και γλύκα στην καρδιά σας !  Κάντε κλικ σε κάθε ευκαιρία με σκοπό την άνοδο σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτές τις μέρες και τρέχετε σαν τον άνεμο για να προλάβετε τις εξελίξεις σας . Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας,  παρέα με το ταίρι σας,  αρκεί να προσέξετε τον ανάδρομο Ερμή,  που βάζει τρικλοποδιές στην επικοινωνία !  Με λίγη υπομονή , όλα θα γίνουν όπως πρέπει !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα . Δώστε όμως σημασία στα σημάδια του κορμιού σας και βάλτε φρένο σε υπερβολές ! Η  εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να κάνετε μια καλή αποτοξίνωση για έναν καλύτερο οργανισμό. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς αυτήν την περίοδο καθώς  το πάθος ανεβάζει την αδρεναλίνη !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις έχει αυτή η φανταστική εβδομάδα !  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται τρέξιμο αρκετό, αλλά το κέρδος σας μεγάλο,  ώστε η ψυχή σας να βρει την ανακούφιση της. Ο ερωτικός τομέας φέρνει στην επιφάνεια πολλές χαρές και λύσεις στα καθημερινά σας προβλήματα!  Δώστε χρόνο στα ερωτικά σας σχέδια !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Ο  ανάδρομος Ερμής σας φέρνει λίγες αναποδιές στην επικοινωνία σας με τον περίγυρο σας και η ψυχολογία σας είναι λίγο πεσμένη , λόγω κάποιων αδικιών που υπάρχουν γύρω σας.  Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς και ο ερωτικός τομέας θα φέρει τις λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας.  Δώστε τα ρέστα σας,  όπως εσείς ξέρετε !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η  Κρόνια επιρροή σιγά σιγά σας αποχαιρετά,  με εσάς να παίρνετε μια ανάσα λυτρωτική. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και το τρέξιμο σας είναι αρκετό… Ο ερωτικός τομέας δε , θα σας ξαφνιάσει με όμορφο τρόπο και εσείς ακτινοβολείτε  σαν τον ήλιο!  Δώστε σημασία στα πρακτικά σας σχέδια και όλα θα πάνε καλά , εφόσον έχετε θετική σκέψη και ενέργεια !

 

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η  ώρα της αλήθειας ήρθε και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο.  Θυμηθείτε ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού μιας και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι ευκαιρίες πέφτουν βροχή και πρέπει να χαλαρώσετε για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.  Ο ερωτικός τομέας είναι για εσάς μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

 

Astrotips

 

Κριός :           Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά !

Ταύρος :        Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Δίδυμος :       Βάλε φρένο στα νεύρα !

Καρκίνος :      Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Λέων :            Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά !

Παρθένος :     Δώσε σημασία στα συναισθήματα !

Ζυγός :           Κάνε έναν καλό απολογισμό !

Σκορπιός :      Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Τοξότης :        Βάλε στοπ στα έκτακτα έξοδα !

Αιγόκερως :    Κάνε ξεκαθάρισμα λογαριασμών !

Υδροχόος :      Δώσε σημασία στα πρακτικά !

Ιχθύες :           Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος