Αγαπημένα μου φιλαράκια καλή εβδομάδα να ευχηθώ με υγεία αγάπη και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα..Μετά την ισημερία στις 20 του Μάρτη όλα αλλάζουν αισθητά σε όλο το 12 ζωδιακό. Όταν έχουμε ισημερία πέραν απ’ την ίση μέρα ίση νύκτα ,έχουμε και την αστρολογική Πρωτοχρονιά αφού το πρώτο ζώδιο είναι ο Κριός  ο οποίος ξεκινάει τον κύκλο.  Άρα ένα κεφάλαιο έκλεισε και ένα νέο ξεκινά με δύναμη και θάρρος. Η εβδομάδα αυτή θα έχει την δυναμική να δώσετε νέα πνοή σε σχέδια επαγγελματικά και ερωτικά, εφόσον έχετε κλείσει τα κεφάλαια του παρελθόντος σας…Οι πλανήτες είναι σύμμαχοι σας !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα πλάνα και σχέδια, τα οποία πρέπει να τα βάλετε γρήγορα σε εφαρμογή. Μπορεί να τρέχετε συνέχεια για να προλάβετε τις εξελίξεις,  αλλά όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε,  αρκεί αυτή την φορά θα πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα το αρχηγικό ένστικτο σας , βάζοντας ένα καλύτερο πρόγραμμα στην επαγγελματική σας πορεία. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά. Δώστε χρόνο και χώρο ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο αυτή την φορά στον συναισθηματικό κόσμο σας.

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και πρέπει να δώσετε σημασία στην ψυχική υγεία σας αλλά και να κάνετε κλικ στα νέα επαγγελματικά σχέδια σας ,τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας αλλά και την υπομονή. Αυτή την περίοδο σας απασχολεί ο τομέας οικογένεια μιας και ψάχνετε να βρείτε λύσεις και ισορροπίες .Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική ενέργεια και σκέψη. Ο ερωτικός τομέας είναι για εσάς ένα ωραίο πνευματικό ησυχαστήριο. Η διάθεση σας ανεβαίνει αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και των συναισθημάτων σας.

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Πρέπει από δω και μπρος να δώσετε δώσετε δύναμη και ενέργεια στα σχέδια σας , τα οποία είναι έτοιμα προς υλοποίηση. Τα μαγικά χεράκια σας είναι χρυσός και με το κοφτερό μυαλό σας ξεφεύγετε από μικρά εμπόδια και κακοτοπιές. Ερωτικά μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο αύριο, παρέα με το ταίρι σας. Όλα βαδίζουν προς την εξέλιξη και την δημιουργία σε όλα τα επίπεδα και φυσικά μπορείτε να δείτε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αφήστε την ψυχή σας ελεύθερη και αφήστε πίσω ό,τι σας προκάλεσε εκνευρισμό !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Μια εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα της απολαβής σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με κάθε κίνηση σας. Όλα θα πάνε καλά αν δεν αποκαλύψετε τα σχέδια σας. Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές και λύσεις σε ζητήματα ζωής με το ταίρι σας. Ευνοούνται οι επισημοποιήσεις αυτήν την περίοδο. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεκινήσει μια νέα ζωή πολύ γλυκιά αυτή την φορά…

 

 

Λέων

23/7-22/8

Βασιλιάς της ζούγκλας και του κύκλου όμως τον αξίζετε τον τίτλο,  αφού η γενναιοδωρία σας είναι μεγάλη και μπορείτε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική αγέλη,  όπως πρέπει και αυτή η αγέλη να γίνει ένα πύρινο βασίλειο γεμάτο επιτυχία. Όλα έχουν μπει στον δρόμο τους από σχέδια και με λίγη υπομονή όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε. Ο ερωτικός τομέας έρχεται σαν πύρινη καταιγίδα να ξεπλύνει τα συναισθήματα σας και να κάνετε μια νέα ωραία αρχή στην ζωή σας. Πρέπει να έχετε τον νου σας σε φιλικούς ανταγωνισμούς. Η επιτυχία σας μπορεί να ενοχλεί κάποιους !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε κλικ στην ευστροφία σας και με ευελιξία θα ξεφύγετε από μικρά προβλήματα πρακτικού ενδιαφέροντος. Η ερωτική διάθεση σας ανεβαίνει αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις ζωής για το ερωτικό μέλλον σας. Διώξτε ανασφάλεια και κτητικότητα και θα δείτε ότι ο έρωτας είναι εδώ για σας και θα σας συναρπάσει. Προσέξτε μυοσκελετικά θέματα και γαστρικά.

 

Ζυγός

23/9-22/10

Μια εβδομάδα ερωτική και με θετική ενέργεια έχει ξεκινήσει για εσάς. Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και βάσανα μίας και τα επαγγελματικά σχέδια σας ευνοούνται αρκετά με πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Ερωτικά  έχετε την άνοιξη μέσα σας και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να αναπτυχθεί σωστά και γρήγορα κάτι ιδιαίτερο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Με ένα καλύτερο πρόγραμμα θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας .

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Μπορεί το τρέξιμο να είναι αρκετό, όμως εσείς δείχνετε την αξία σας μέσα στον επαγγελματικό τομέα, Όλα αρχίζουν να αλλάζουν γύρω σας και πρέπει να δώσετε νέα πνοή στα σχέδια σας και να βάλετε θεμέλια στην ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας.  Το ταίρι σας έχει ωραίες σκέψεις και προτάσεις άρα πρέπει να καθήσετε παρέα να βρείτε ισορροπίες και πρακτικές λύσεις για την βελτίωση  του δεσμού σας.

 

Τοξότης

22/11-21/12

Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας και δώστε τα όλα σε ερωτικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα. Έχετε ξεφύγει από κακοτοπιές και δύσκολα μονοπάτια. Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν οι γύρω σας τι αξίζετε … Μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αφήστε πίσω τα παλιά και τοξικά διαστήματα και άτομα ώστε να χαρείτε καλύτερα αυτό που έρχεται στην ζωή σας. Δύναμη, θάρρος και αγάπη είναι τα μαγικά σας όπλα.

 

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε ξεπεράσει πολλά εμπόδια και με την στρατιωτική σας πειθαρχία έχετε ανέβει στην κορυφή σας. Ο επαγγελματικός τομέας είναι στο ζενίθ σας, όμως πρέπει να προσέχετε τους ανταγωνιστές σας και τα πικρόχολα σχόλια τρίτων, οι οποίοι σας θέλουν υπό. Όμως εσείς δεν θα ανοίξετε τα χαρτιά σας και έτσι η επιτυχία σας είναι δεδομένη. Δώστε και λίγη σημασία στην ξεκούραση σας…  Στα ερωτικά σας σχέδια δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και αποκατάσταση.

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Πολλές χαρές αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις…Δώστε σημασία στα πρακτικά σας ζητούμενα για να αποφύγετε οικονομικές κακοτοπιές. Τα έξοδα πολλά αυτήν την περίοδο, όμως θα βρείτε λύσεις με αποτέλεσμα να ηρεμήσετε λίγο ψυχικά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά… Αφήστε τη διάθεση σας να ανέβει προς τα πάνω και παρέα με το ταίρι σας θα βρείτε τρόπους και λύσεις για τα οικονομικά σας και τα ερωτικά σας θεματάκια. Ευνοούνται οι έξυπνες αγορές !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και πρέπει να μιλήσετε έξω από τα δόντια. Στον επαγγελματικό τομέα  βάλτε θεμέλια .Στον οικονομικό τομέα, όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε εφόσον ξεκαθαρίσουν τα ξερά απ’ τα χλωρά…Ο ερωτικός τομέας σας δίνει χαρές και δυνατά συναισθήματα. Όλα γίνονται βάσει  σχεδίου και προγράμματος, εφόσον έχετε την εύνοια των πλανητών, πρέπει από δω και μπρος να είστε προσεκτικοί σε κάθε βήμα σας για να έχετε την ευκαιρία να πετύχετε !

 

Astrotips

 

Κριός :         Δείξε τι αξίζεις !

Ταύρος :      Η υπομονή κερδίζει…

Δίδυμος :     Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Καρκίνος :   Διώξε την φοβία…

Λέων :          Δώσε τα φώτα σου!

Παρθένος :   Άνοιξε την καρδιά σου …

Ζυγός :         Βάλε μπρος στην επιτυχία…

Σκορπιός :     Να είσαι ευέλικτος…

Τοξότης :      Δώσε βάση στην ηρεμία σου…

Αιγόκερως :  Μην ανοίγεις την ψυχή σου προς τα έξω!

Υδροχόος :   Βάλε φρένο στις σπατάλες !

Ιχθύες :       Μίλα με ηρεμία για να κερδίσεις !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος