Ο ήλιος πέρασε από τον καρκίνο στον Λέοντα τον κυβερνήτη όλων των ζωδίων. Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει επιτυχία και νέα σχέδια σε όλα τα ζώδια . Λάθος το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο , φέρνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ερωτικό τομέα του 12ζωδιακού. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε καλύτερα με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και να ρυθμιστεί το επαγγελματικό μέλλον σας.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια και σκέψη !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrology news.

 

Κριός

20/3-19/4

Ο ήλιος στο λιοντάρι φέρνει επιτυχία σε  επαγγελματικό επίπεδο σας και νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε το οικονομικό επίπεδο .Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους στόχους σας στο ζενίθ και μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας έχοντας την δύναμη του συντρόφου σας, ώστε να πετύχετε τα σχέδια σας . Παρέα δώστε χρόνο για να πετύχετε τα όνειρα σας .

 

Ταύρος

20/4-21/5

Σκληρή δουλειά υπομονή και επιμονή στους στόχους  μέσα στην εβδομάδα σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα . Πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να πάρετε αποφάσεις για το επαγγελματικό μέλλον σας.  Ο έρωτας στροβιλίζεται γύρω σας και πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας , εφόσον πρυτανεύσει η λογική σας , αλλά και του συντρόφου σας.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας.

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία του μυαλού σας και θα δείτε τις ευκαιρίες να προβάλλονται με σκοπό την αξιοποίηση τους. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο αλλά και ο έρωτας είναι βάλσαμο στην τραυματισμένη ψυχούλα σας. Δώστε την κατάλληλη στιγμή την αγάπη σας και θα έρθει πίσω επιτυχία σε όλους τους τομείς.

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα περάσουν από φίλτρο για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία νέων σχεδίων. Ο οικονομικός τομέας παρουσιάζει άνοδο αλλά πρέπει να προσέχετε τα έξοδα σας κυρίως τα έκτακτα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αισθητά με σκοπό την ηρεμία ψυχής σας !

 

Λέων

23/7-22/8

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον ήλιο στο ζώδιο σας . Η Αφροδίτη περνά στην παρθένο και εσείς ακτινοβολείτε σαν το φως,  με σκοπό να έρθετε κοντά στην ευτυχία σας. Οι πλανήτες φέρνουν γαλήνη στην όμορφη ζωή σας και θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων .

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό,τι καλύτερο στην όμορφη ζωή σας σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα αλλά και στον οικογενειακό. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον η Αφροδίτη σας δίνει χαρές ομορφιά και δυνατές  συγκινήσει . Κάντε κλικ στην εικόνα σας και κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής για πετύχετε την εικόνα που επιθυμείτε για εσάς !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Εβδομάδα με χαρές αλλά και δυνατά ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικό επίπεδο και κυρίως στον ερωτικό τομέα.  Δεχτείτε την αγάπη του ανθρώπου που αγαπάτε και θα δείτε την ζωή σας να σας χαμογελά με ηρεμία ψυχής πλέον. Ο έρωτας για εσάς θα φέρει ευθύνη απ’ την μια, αλλά απ’ την άλλη ελευθερία και ασφάλεια !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα έχετε επιτυχίες και χαρές σε όλα τα επίπεδα κυρίως σε οικονομία και οικογένεια. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική τροχιά γύρω σας , χωρίς ενοχές και τύψεις.  Θα ζήσετε ωραίες στιγμές χαλάρωσης παρέα με τον ερωτικό σύντροφο σας …Κάντε κλικ στην καρδιά σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια !  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους.  Δώστε σημασία στα σχέδια σας κυρίως αυτά που έχουν ομαδικό χαρακτήρα!  Η επιτυχία δεδομένη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο με πολλές ευκαιρίες χαλάρωσης …

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο .Θυμηθείτε ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και χαρείτε την επιτυχία σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ! Δώστε σημασία στα θέλω σας αλλά και στα θέλω του συντρόφου σας , με σκοπό την πλήρη ηρεμία ανάμεσα σας… Όλα αλλάζουν αισθητά χωρίς υπερβολές και πολλές χαρές θα σας φτιάξουν το κέφι !

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος . Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία του οργανισμού σας και όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα έχουν αλλαγές με γνώμονα την λογική και την ποιότητα. Δώστε σημασία σε συζητήσεις με συνεργάτες γιατί θα σας δοθούν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις. Ο έρωτας είναι βάλσαμο για την ψυχή σας και θα γεμίσετε με ωραίες στιγμές απ’ το ταίρι σας !

 

Ιχθύες

20/2-19/2

Η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές υποχρεώσεις και δυνατές συγκινήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και ερωτικό τομέα.  Αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα καινούργια σχέδια σας . Σε εργασία.θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας και να κάνετε καλύτερη την ποιότητα των συναισθημάτων σας. Εργασία και έρωτας θα σας βοηθήσουν να δώσετε χαρά αλλά και να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

 

Astrotips

Κριός :         Δώσε σημασία σε συζητήσεις με συνεργάτες !

Ταύρος :      Βάλε θεμέλια στην οικογένεια σου …

Δίδυμος :     Δώσε σημασία στα σχέδια σου !

Καρκίνος :    Κάνε υπομονή και δώσε σημασία στα θέλω σου !

Λέων :          Μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων !

Παρθένος :   Κάνε κλικ στην καρδιά σου !

Ζυγός :          Μίλησε στο άτομο που αγαπάς !

Σκορπιός :     Υπομονή και επιμονή στην εργασία !

Τοξότης :       Άσε τον ερωτικό τομέα να σε τονώσει…

Αιγόκερως :  Όλα θα γίνουν, αν αφήσετε το ένστικτο να πρυτανεύσει !

Υδροχόος :    Δώσε βάση στην καρδιά σου με ηρεμία ψυχής !

Ιχθύες :         Κάνε υπομονή στα ερωτικά και θα δείς διαφορά !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος