Η εβδομάδα αυτή είναι μια χαρά για να λύσουμε θέματα σπιτιού και μπορούμε να έρθουμε κοντά στην επιτυχία. Όλα τα ζώδια θα πρέπει να δούμε την ζωή μας από ένα καλύτερο πρίσμα , ώστε να βρεθούν ισορροπίες και λύσεις σε οικονομικό επίπεδο και σε  επαγγελματικό τομέα. Οι πλανήτες δίνουν ενέργεια σε όλους μας , ώστε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα… Ο Δίας και ο Κρόνος μας δείχνουν τα πρέπει και τα θέλω μας, ενώ ο Ερμής σε ορθή φορά , θα φέρει την επικοινωνία που μας αρμόζει… Η Αφροδίτη κάνει καλή δουλειά στα αισθηματικά μας και μας αγκαλιάζει γλυκά και όμορφα. Όλα θα γίνουν με ηρεμία ψυχής και πνεύματος !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

Κριός

20/3-19/4

Μετά από μια πανσέληνο στο ζώδιο σας την περασμένη εβδομάδα, είστε σίγουροι για τα θέλω σας και για τους στόχους σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο!  Δώστε σημασία στα οικονομικά σας ανοίγματα και με καθαρό μυαλό θα κάνετε έξυπνες αγορές,  ώστε να μείνετε συντονισμένοι στους οικονομικούς στόχους σας… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά το μέλλον σας , χωρίς καμία απολύτως φοβία !

Ταύρος

20/4-21/5

Μερικά θεματάκια υγείας δικά σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου θα σας αναστατώσουν λιγάκι. Όλα θα λυθούν εύκολα , εφόσον θωρακίσετε τον οργανισμό σας και των οικείων σας προσώπων .Ο επαγγελματικός τομέας έχει ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη και βάλτε νέα σχέδια στον αυτόματο πιλότο!  Ερωτικά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση  και θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης…

Δίδυμος

25-21/6

Έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα !  Όλα τα στοιχεία ,  σας δείχνουν νικητές μέσα απ’ την αρένα της δουλειάς σας !  Δώστε σημασία στα οικονομικά σας σχέδια και θα δείτε διαφορά μεγάλη στην τσέπη σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και εσείς μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια παρέα με το ταίρι σας… Η ψυχή σας γεμίζει με αγάπη και ασφάλεια , κάτι που σας έλειπε τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό… Δώστε σημασία σε θέματα επικοινωνίας με τον φιλικό περίγυρο !

Καρκίνος

22/6-22/7

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς με σκοπό την χαλάρωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει δραστήριους και να αρπάζετε κάθε καλή ευκαιρία. Οικονομικά κάντε λίγη υπομονή με τις αγορές σας. Ο ερωτικός τομέας δε, κρύβει πολλές χαρές και εκπλήξεις ! Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο. Όλα τα σχέδια σας θα μπουν σε ένα καλύτερο πρόγραμμα με σκοπό την εξέλιξη σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια που τόσο καιρό σας κούραζαν !

Λέων

23/7-22/8

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και θα δείτε διαφορά μεγάλη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Δώστε σημασία στις θετικές ενέργειες και στην θετική σκέψη σας , με σκοπό να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια από τοξικά άτομα που έχετε γύρω σας .  Δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας με σκοπό την επιβράβευση σας . Ο ερωτικός τομέας φέρνει αποκαλύψεις λυτρωτικές με την καρδιά σας να ηρεμεί πραγματικά ! Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και η επικοινωνία θα ξανά γίνει όπως και πριν…

Παρθένος

23/8-22/9

Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής αυτή την περίοδο,  ώστε να προστατεύσετε τον οργανισμό σας. Η κόπωση έχει γίνει υπερκόπωση !  Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και βρείτε χρόνο ώστε να ξεκουραστεί λίγο ο οργανισμός σας.  Επαγγελματικά θα γίνουν όπως πρέπει τα πράγματα,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά και αυτό σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνδεθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας αλλά και με  τον περίγυρο σας.  Μην δίνετε αφορμές για σχόλια σε όλους τους τομείς…

Ζυγός

23/9-22/10

Ήρθε η ώρα της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας ! Θα έχετε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με σκοπό την εξέλιξη σας. Κάποιες σκοτεινές ενέργειες κάποιων ανθρώπων μέσα στην εβδομάδα,  θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και λίγα νεύρα θα  κάνουν την ψυχή σας άνω κάτω. Με καθαρό μυαλό θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις και ας μην αρέσουν σε κάποιους. Όλα θα στρώσουν όπως πρέπει με λίγη υπομονή. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας…

Σκορπιός

24/10-21/11

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει βάσει σχεδίου και νέου προγράμματος…Οικογένεια και φίλοι θα μπουν σε ένα καλύτερο μικροσκόπιο ώστε να βρείτε λύσεις και τρόπους χωρίς απώλειες… Ο ερωτικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας με χαρές και ωραίες συναντήσεις !  Βάλτε τα πράγματα στην θέση τους και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας !  Δώστε σημασία σε γαστρικά ζητήματα …

NickYennimatas

Τοξότης

22/11-21/12

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς , με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Αλλαγές μέσα στο σπίτι θα σας κουράσουν λίγο όμως θα φέρουν χαρές στην ψυχή σας,  η οποία γεμίζει με αγάπη και έρωτα… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά και παρέα  με το ταίρι σας μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα γίνουν όπως πρέπει τα σχέδια σας !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές επαφές με άτομα κύρους που ανοίγουν πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον. Δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια ! Δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Προσέξτε λίγο τα έξοδα σας και κάντε υπομονή ώστε να καταφέρετε να απαλλαγείτε από εμπόδια οικονομικού χαρακτήρα… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά και πρέπει να κάνετε νέα σχέδια για ένα καλύτερο αύριο παρέα με το ταίρι σας !

Υδροχόος

21/1-19/2

Δώστε σημασία στα καινούργια σχέδια σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και την αέρινη φύση σας. Καλοί φίλοι σας στηρίζουν και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και τον συναισθημάτων σας. Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην τραυματισμένη ψυχούλα σας και υπόσχεται πολλές χαρές και δυνατές συγκινήσεις ! Ήρθε η στιγμή να πάτε παρακάτω την ζωή σας με σκοπό την γαλήνη σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και πρέπει να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα καθώς  και στον ερωτικό. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό και δύναμη στην ψυχή σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεπεράσει τα εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα και βρείτε ισορροπίες στον ερωτικό. Με καλή επικοινωνία και ωραίες συζητήσεις θα ξεπεράσετε πολλά βάσανα και εμπόδια ! Δώστε σημασία και στον τομέα υγεία μιας και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο απ’ την πίεση της δουλειάς. Πάρτε και καμία βιταμινούλα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ο οργανισμός σας !

 

 

 

Astrotips

 

Κριός :            Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ταύρος :         Η υγεία πάνω απ’ όλα , πρόσεξε εσένα !

Δίδυμος :        Επικοινωνία και συνεργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας !

Καρκίνος :      Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Λέων :            Μην ανησυχείς για τα λόγια τους ,η επιτυχία σου δεδομένη!

Παρθένος :     Κάνε κλικ στην εικόνα σου…

Ζυγός :           Μην αφήνεις κανέναν να παίξει με το είναι σου !

Σκορπιός :      Δώσε βάση στην καρδιά σου…

Τοξότης :        Δώσε βάση στην καλή υγεία !

Αιγόκερως :    Έρωτα θέλει η ζωή,  όχι πόλεμο !

Υδροχόος :      Ωραίες συζητήσεις θα φέρουν λύσεις !

Ιχθύες :           Μην παρασυρθείς από συζητήσεις με συνεργάτες !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος