Η εβδομάδα αυτή είναι γλυκιά και ιδιαίτερη, αφού πέρασε ο Άρης στον Σκορπιό και θα δούμε δυναμικά γεγονότα , όμως η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα φέρει ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα… Όλα θα μπουν σε σειρά και θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Πρέπει αυτήν την εβδομάδα όλα τα ζώδια να προσέχουν τις μετακινήσεις τους και τον τρόπο που επικοινωνούν με τον περίγυρο τους…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

Κριός

20/3-19/4

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω προωθεί τα ερωτικά σας σχέδια,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ερωτική σας ζωή. Ο επαγγελματικός τομέας θέλει προσοχή σε θέματα επικοινωνίας μεταξύ συνεργατών και εργοδοτών… Δώστε έμφαση σε καλές εμπνεύσεις,  ώστε να βγείτε νικητές μέσα από τα αδιέξοδα… Ερωτικά παιχνίδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση , με σκοπό να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας !

Ταύρος

20/4-21/5

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις και οικονομικές δοσοληψίες. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και καριέρας αλλά και οικονομίας. Δώστε τα όλα στον επαγγελματικό τομέα με σκοπό την εξέλιξη σας. Κάντε νέα σχέδια για το μέλλον με χαλαρή όμως διάθεση. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά αφού η Αφροδίτη θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του δεσμού σας. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας !

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα. Ήρθε η στιγμή να καταλάβουν κάποιοι τι αξίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και φιλικό τομέα. Με χαλαρή διάθεση θα ξεκινήσει ένας καλύτερος κύκλος σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Αλλαγές έρχονται με σκοπό την επιτυχία σας ! Ο ερωτικός τομέας θέλει λίγη προσοχή μιας και έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο. Δώστε χώρο και χρόνο στον σύντροφό σας , ώστε να σας αποδείξει πράγματα…

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας και να εξελιχθεί σωστά η καριέρα σας. Μπορεί να έχουν έρθει τα πάνω κάτω,  εσείς ωστόσο  ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο,  αφού η Αφροδίτη απέναντι σας , έχει αλλά σχέδια για εσάς με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Κάντε κλικ στην εικόνα σας και προσέξτε  την διατροφή σας !

Λέων

23/7-22/8

Η δύναμη,  το θάρρος και η αγάπη είναι εδώ ως όπλα για  να σας βοηθήσουν , ώστε να ξεφύγετε από εμπόδια… Η επιτυχία σας ενοχλεί κάποιους,  αλλά εσείς σαρώνετε και οι ανταγωνιστές τρώνε την σκόνη σας. Αυτήν  την εβδομάδα θα δείτε τα πρέπει σας θα βάλετε θεμέλια και όρους ώστε να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ο ερωτικός τομέας δίνει χαρές και δυνατές συγκινήσεις.  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας σε κάθε επίπεδο… Δώστε σημασία στην ξεκούραση σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα με υγεία και χαρά πλέον στην ζωή σας ! Όλα αλλάζουν και θα βρείτε το νόημα που τόσο πολύ ψάχνατε. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο… Δώστε χρόνο σε κάθε σχέδιο σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μέσα στον τομέα εργασία. Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και λύσεις σε κάθε ψυχικό σχέδιο…Ηρεμία και χαλάρωση θα είναι τα μυστικά σας όπλα για να συνδεθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας και τον ερωτικό σύντροφο σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Η ώρα της αλήθειας ήρθε !  Με καθαρό μυαλό και δυνατή συνείδηση θα ξεφύγετε από άτομα τοξικά που σας κάθησαν στον σβέρκο . Η επιτυχία δεδομένη , αφού ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα όπου εκεί θα βρείτε λύσεις και τρόπους σε κάθε σχέδιο σας. Μετά θα έρθει η γαλήνη που τόσο πολύ επιθυμείτε… Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά !  Δώστε χρόνο στον εαυτό σας αλλά και στο ταίρι σας , ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην ερωτική σας διάθεση αλλά και ζωή. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική ενέργεια !

Σκορπιός

23/10-21/11

Ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου,  σας φέρνει δύναμη και θάρρος ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στην όμορφη ζωή σας. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να συνδεθείτε καλύτερα με τον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις αυτήν την περίοδο. Μην δίνετε σημασία σε εντάσεις και συγκρούσεις σε φιλικά επίπεδα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά με σκοπό την Γαλήνη σας.

Τοξότης

22/11-21/12

Η αποχώρηση της Αφροδίτης,  σας άφησε μόνο καλό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Αλλαγές έρχονται με σκοπό την επιτυχία σας και τώρα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό αλλά και καθαρή ψυχή. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και έχετε θετική ανταπόκριση από άτομα κύρους που σας θέλουν ψηλά… Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχούλα σας!  Πολύ απλά πρέπει να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας για 4 μήνες θα παρουσιάσει  την επιρροή της και θα σας δείξει τον δρόμο της επιτυχίας… Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις με πολλά βραβεία… Ήρθε η ώρα να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε οικονομικό επίπεδο και οικογενειακό τομέα… Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας !

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε τον μπαμπά Κρόνο να λέει πρέπει,  τον Δία να λέει θέλω και εσείς να μην ξέρετε τι να κάνετε. Πρέπει να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας αλλά και οικονομίας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει βάσει σχεδίου και προγράμματος . Είναι η πρώτη φορά στην ζωή σας που θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και θα βρείτε λύσεις και τρόπους σε κάθε σχέδιο σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλατε… Δώστε προσοχή σε γαστρικά ζητήματα και προσοχή στις μετακινήσεις σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε θετική ανταπόκριση από την οικογένεια σας και τον επαγγελματικό τομέα που πραγματικά σας δίνει χαρές και δυνατές συγκινήσεις. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας , με εσάς πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Δώστε όμως και σημασία στα ερωτικά σας σχέδια ! Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην ζωής σας ! Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα παρέα με το ταίρι σας και παρέα θα ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης !

Astrotips

 

Κριός :        Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ταύρος :     Μην αναλώνεται η ψυχή σου με λόγια του αέρα !

Δίδυμος :    Δώσε νέα πνοή στα ερωτικά σου !

Καρκίνος :   Δώσε βάση στην καρδιά σου και στο ένστικτο σου !

Λέων :         Άσε τους άλλους να σκάνε με την επιτυχία σου !

Παρθένος :  Κάνε υπομονή σε οικονομικό επίπεδο !

Ζυγός :         Δώσε σημασία στο έντονο παρασκήνιο στην εργασία σου !

Σκορπιός :    Μην κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας !

Τοξότης :      Δώσε βάση στην φιλία εκεί θα βρεις ισορροπίες !

Αιγόκερως :  Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής …

Υδροχόος :   Μην δίνεις αφορμές για σχόλια σε όλα τα επίπεδα !

Ιχθύες :         Προσεκτικά τα βήματα σου στην δουλειά και την φιλία !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

 

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος