Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερη αφού οι πλανήτες δείχνουν την δύναμη τους σε όλο τους το μεγαλείο… Όλα τα ζώδια δέχονται αλλαγές καλές μέσα σε ένα διάστημα λίγο υπερβολικό,  αφού οι όψεις των πλανητών μας δίνουν ενέργεια ώστε να διεκπεραιώσουμε τις υποθέσεις μας. Όμως όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχουμε το ένστικτο μας ενεργό.  Φυσικά μπόλικη θετική ενέργεια και καθαρό μυαλό ! Προσοχή εφιστώ στην επικοινωνία και όσο μπορούμε να έχουμε χαμηλό τον πήχη μας. Εύχομαι καλή εβδομάδα με υγεία !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Η εβδομάδα αυτή είναι τέλεια για να συνδεθείτε καλύτερα με τον ερωτικό σας τομέα και τον περίγυρο σας , κυρίως τον φιλικό. Δώστε τα ρέστα σας και μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή σας διάθεση . Η θετική ενέργεια και η αγάπη είναι τα όπλα σας μέσα σε μια κουραστική εβδομάδα μέσα από τον τομέα εργασία. Προσοχή σε μικρά ατυχήματα με μεταλλικά αντικείμενα. Ο ερωτικός σύντροφος για τους δεσμευμένους κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις !

Ταύρος

20/4-21/5

Η αγάπη είναι θύελλα στην ζωή σας με σκοπό την καλύτερη δυνατή διάθεση σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία , καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε νέα σχέδια σε εργασιακό επίπεδο. Δώστε σημασία σε οικονομικά θεματάκια και δώστε βάρος σε έξυπνες αγορές,  ώστε να βρείτε λύσεις και τρόπους σε κάθε πρόβλημα σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε την πρέπουσα σημασία ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο ! Η διάθεση σας θα είναι μεγάλη και θα μπορέσετε να απολαύσετε ωραίες στιγμές με φίλους και συγγενείς !

Δίδυμος

22/5-21/6

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε με πολλές δυνατότητες εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Μπορεί τα έξοδα σας να είναι στο ζενίθ σας , όμως εσείς με το αέρινο ένστικτο σας θα βρείτε λύσεις σε κάθε οικονομικό πρόβλημα. Ίσως μπείτε και σε φάσεις διακανονισμού για κάποιο χρέος έκτακτο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά … Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει, ώστε να αναπτυχθεί κάτι καλό στον ερωτικό σας δεσμό. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει εφόσον έχετε θετική σκέψη!

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο… Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις , όμως χαμηλό προφίλ θα πετύχετε τους στόχους σας στον τομέα εργασία. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με σκοπό την εξέλιξη σας , αλλά δεν πρέπει επ’ ουδενί να λειτουργήσετε παρορμητικά. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αυτή την περίοδο,  με σκοπό την χαλάρωση σας αλλά και του συντρόφου σας . Η διάθεση η καλή θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σας…

Λέων

23/7-22/8

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα τι είναι καλύτερο για εσάς και τους συνεργάτες σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική ενέργεια και διάθεση… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά ! Αφήστε την ψυχή σας να γεμίσει με αγάπη και δυνατά συναισθήματα. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει αισθητά και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.  Δώστε σημασία στο ένστικτο σας ! Δώστε σημασία και στον φιλικό τομέα .  Ίσως χρειαστεί κάποιος φίλος η συνεργάτης την πολύτιμη βοήθεια σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα!  Ήρθε επιτέλους η ηρεμία που τόσο πολύ θέλατε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται  αλλαγές  με σκοπό την εξέλιξη σας σε ένα καλύτερο επίπεδο… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλές χαρές και δυνατές συγκινήσεις!  Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας αλλά και του συντρόφου σας !  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει βάσει σχεδίου και προγράμματος, έτσι ακριβώς όπως τα θέλετε. Δώστε βάση σε θέματα φιλικά η οικογενειακά !

Ζυγός

23/9-22/10

Δώστε σημασία στα οικονομικά σας ανοίγματα και μην αφήσετε κανέναν να μπλεχτεί στα σχέδια σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία,  όμως εσείς θα κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά απ’ τα αδιάκριτα βλέμματα κάποιων ανθρώπων. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και πρέπει να δώσετε σημασία στα συναισθήματα σας χωρίς ενοχές και τύψεις. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα.  Όλα θα γίνουν με ηρεμία ψυχής και χαλάρωση. Δώστε προτεραιότητα σε ό, τι σας ευχαριστεί και βάλτε πλάνο ως προς την ευτυχία !

Σκορπιός

23/10-21/11

Ο Ερμής στο ζώδιο , σας κάνει ακαταμάχητους στον τομέα επικοινωνία και αυτή η δύναμη θα περάσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Επαγγελματικά θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και προβλήματα,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ψυχή σας. Οικονομικά θα γίνουν καλές κινήσεις από μέρους σας,  όμως προσεκτικά με τις αγορές σας. Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας και σας δίνει χαρές σε όλο του το μεγαλείο… Οι χαρές απ’ την αγάπη δεν θα λείψουν,  όπως και απ’ τους καλούς φίλους σας !  Δώστε χρόνο σε κάθε σχέδιο σας !

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και την ψυχούλα σας. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον δώσετε την ευκαιρία να αποδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Δώστε χρόνο σε κάθε σχέδιο σας,  κυρίως στον επαγγελματικό τομέα ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ σημαντικό στην εργασιακή σας ζωή. Ερωτικά περνάτε ένα καλό διάστημα με πολλές χαρές και τα συναισθήματα σας είναι στο ζενίθ με καλές προοπτικές εξέλιξης !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε μια ευλογημένη εβδομάδα με υγεία και χαρές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το θόλο τοπίο στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις αλλά θα πρέπει να κάνετε πέρα τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων που σας χαλούν την σταδιοδρομία σας. Όλα θα μπουν σε σειρά και θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερο πρόγραμμα στην ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας λόγω της Αφροδίτης σας δίνει πολλές νότες φωτιάς και πάθους…

Υδροχόος

21/1-19/2

Σωστά θεμέλια και καλές πράξεις είναι το χαρακτηριστικό της εβδομάδας σας . Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  οικονομικό τομέα. Όλα τα σχέδια σας είναι σε εφαρμογή και πρέπει να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά. Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην τραυματισμένη ψυχούλα σας μιας και τον τελευταίο καιρό έχετε κουραστεί αρκετά με καυγάδες. Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας. Η αγάπη θα σας φέρει δωράκια !

Ιχθύες

20/2-19/3

Μπορεί να έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα,  υπάρχουν όμως και κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να προσέχετε. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και τα σχέδια σας θα έχουν τις πρέπουσες επιτυχίες. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα και πρέπει να δείξετε την καλύτερη πλευρά σας στο ποθούμενο σας. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα και άσκοπες σπατάλες ! Όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα πρέπει να περάσουν από φίλτρο και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην εβδομάδα σας. Κάντε ό, τι σας ευχαριστεί και βάλτε νέα θεμέλια στην ζωή σας!

 

Astrotips

Κριός :       Βάλε στόχο την ανάπτυξη της ζωής σου !

Ταύρος :    Δώσε βάση στην δουλειά σου και μόνο !

Δίδυμος :   Κάνε κλικ στην εικόνα σου με σκοπό την άνοδο !

Καρκίνος :  Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου…

Λέων :         Διώξε τα νεύρα σου κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής

Παρθένος :  Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Ζυγός :        Δώσε σημασία στα θέλω σου χωρίς υπερβολές !

Σκορπιός :    Δώσε σημασία στο ένστικτο σου !

Τοξότης :      Βάλε νέα θεμέλια στην ζωή σου !

Αιγόκερως :  Κάνε τις αλλαγές σου χωρίς νεύρα…

Υδροχόος :    Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ιχθύες :         Κάνε κλικ στον οικονομικό τομέα !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος