Φτάνοντας στο τέλος της χρονιάς,  όλο το 12ζωδιακό θα έχει την δυνατότητα να ξεφύγει από πολλά προβλήματα. Μπορεί να διανύουμε μια περίοδο με πολλές δυσάρεστες συνέπειες λόγω των γεγονότων που περνάμε ωστόσο  οι πλανήτες δείχνουν την δύναμη τους καθοδηγώντας μας για μια μια νέα αρχή… Η πανσέληνος στον Δίδυμο που πραγματοποιήθηκε χτες την Κυριακή θα φέρει μαζί με την  σεληνιακή ακτινοβολία , την ευκαιρία σε όλα τα ζώδια ώστε να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα μέχρι τις 31/12.  Καλό θα είναι να δώσετε σημασία στα οικονομικά σας σχέδια! Δημιουργούνται ευκαιρίες για όλα τα ζώδια με σκοπό την άνοδο του ζωδιακού κύκλου ! Εύχομαι ολόψυχα ό,τι καλύτερο στην ζωή σας και να περάσετε καλά μέσα στις γιορτές. Εύχομαι ολόψυχα υγεία,  αγάπη και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας ! Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος !

Με εκτίμηση πάντα,  στην διάθεση σας!

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19/4

 

Τον τελευταίο καιρό έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας,  ώστε να σας βρει το νέο έτος πετυχημένους.  Μπορεί το παρασκήνιο να είναι έντονο , ωστόσο  θα έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα. Επαγγελματικά έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο,  όμως η επιτυχία δεδομένη ! Ερωτικά δε,  θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο αύριο !

 

Ταύρος

20/4-21/5

 

Το τελείωμα της χρονιάς έρχεται , αλλά εσείς θα έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο και σε  αισθηματικό τομέα !  Δώστε σημασία στα θέλω σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα. Το νέο έτος θα φέρει όλα αυτά που θέλετε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Τώρα στις γιορτές έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε ό,τι καλύτερο μέσα στην εργασία σας και στον ερωτικό  τομέα. Επαγγελματικά  έχετε την τάση να βρείτε ισορροπίες και ερωτικά θα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας,  με σκοπό την εξέλιξη σας σε όλα τα επίπεδα !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

 

Μπορεί η χρονιά να φεύγει, ωστόσο  εσείς ακτινοβολείτε  θετική ενέργεια και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας και των συναισθημάτων σας. Ο χρόνος μπορεί να περνάει , εσείς ωστόσο  θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα ό,τι καλύτερο μπορείτε. Οερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον,  με τους στόχους σας στο ζενίθ ! Τώρα πλέον μπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας ώστε από το νέο έτος να έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα !

 

 

 

 

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Σημασία στα θέλω σας , χωρίς να φοβάστε τίποτα θα δώσετε την εβδομάδα αυτή. Κάντε κλικ σε κάθε νέο σχέδιο με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία με αρκετή κούραση,  αλλά εσείς αντέχετε τα πάντα. Ο ερωτικός τομέας δε , κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις  ! Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τους στόχους σας. Όλα τα σχέδια σας δέχονται εορταστικές αλλαγές !

 

Λέων

23/7-22/8

 

Ο βασιλιάς φτάνει επιτέλους στον στόχο του. Όπως η χρόνια φτάνει στο τέλος της έτσι και εσείς θα φτάσετε στο τέλος μια δύσκολης περιόδου. Ο τομέας εργασία παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς έχετε αποβάλλει τα τοξικά άτομα απ’ την ζωή σας. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής για τις γιορτές και βάλτε νέα θεμέλια στον ερωτικό τομέα . Αφήστε πίσω τα παλιά με σκοπό την εξέλιξη σας ! Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον δεν ανοίξετε τα χαρτιά σας , κυρίως στον επαγγελματικό τομέα !

 

 

 

Παρθένος

23/8-22/9

 

Φτάσαμε στο τέλος μιας χρονιάς με πολλές θεαματικές αλλαγές μέσα στην ζωή σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  εφόσον έχετε θετική ενέργεια στη ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο !  Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς ενοχές και υπερβολές,η ανταμοιβή μεγάλη σε όλα τα επίπεδα !

 

Ζυγός

23/9-22/10

 

Δώστε χρόνο στην ψυχή σας να ηρεμήσει λίγο από τα βάσανα της χρονιάς. Μπορεί να ήρθαν τα πάνω κάτω έναν ολόκληρο χρόνο, ωστόσο  εσείς με την πίστη σας και τον επαγγελματισμό σας δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας. Οερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και έχετε πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις μέσα απ’ τον ερωτικό σας τομέα. Ο επαγγελματικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις,  καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε νέα σχέδια με σκοπό την άνοδο σας. Δώστε σημασία στα έκτακτα έξοδα,  λόγω εορτών !

 

Σκορπιός

23/10-21/11

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην δουλειά σας κρατώντας  δίπλα σας μόνο τα καλά και βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή ! Μπορεί η χρονιά να φεύγει , ωστόσο εσείς έχετε ενέργεια θετική για να δώσετε σε όλο τον κόσμο. Με την αγάπη και την ηρεμία για οδηγό,  θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και θα βρείτε ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ! Δώστε σημασία στα έξοδα και βάλτε φρένο στις σπατάλες. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα με σκοπό την εξέλιξη σας !

 

Τοξότης

22/11-21/12

 

Κάντε νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα,  δίνοντας χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο αυτήν την περίοδο . Οι όψεις των πλανητών βοηθούν τους τολμηρούς και εσείς ακτινοβολείτε σαν τον ήλιο. Δώστε σημασία σε ζητήματα καρδιάς και έρωτα και σίγουρα θα έχετε την δυνατότητα εξέλιξης. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία , καθώς θα γίνουν τα σχέδια σας όπως τα θέλετε !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Σημαντικές εξελίξεις έχετε στο τελείωμα του έτους στον επαγγελματικό τομέα και στον οικονομικό. Δώστε σημασία σε ζητήματα καρδιάς και έρωτα και δεν θα χάσετε άδικα τον χρόνο σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο!  Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς όμως υπερβολές. Ερωτικά θα έχετε την τάση να μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας , με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

 

Έχετε την ευκαιρία να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο στο τελείωμα της χρονιάς,  ώστε να βάλετε θεμέλια σε νέα σχέδια τα οποία θα σας οδηγήσουν στην κορυφή σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο ! Δώστε χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

 

Το τελείωμα της χρονιάς ήρθε,  αλλά εσείς έχετε ενέργεια θετική και έχετε βάλει τα σχέδια σας σε εφαρμογή. Ο  επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία , καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε φως σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας , κυρίως στον οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός όμως δε,  κρύβει χαρές και δυνατές συγκινήσεις κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα παρέα με τον σύντροφό σας ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο μεταξύ σας.

 

 

 

 

Astrotips

 

Κριός :        Μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων μέσα στην εργασία !

Ταύρος:      Κάνε κλικ σε κάθε σχέδιο ερωτικού τύπου !

Δίδυμος :    Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου σχέδια και βάλε θετική ενέργεια στη ψυχή σου!

Καρκίνος :  Δώσε βάση στην καρδιά σου,  η επιτυχία δεδομένη και γλυκιά …

Λέων :        Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου σχέδια,  όλα θα γίνουν βάσει σχεδίου !

Παρθένος :Δώσε σημασία στα θέλω σου,  χωρίς να φοβάσαι τίποτα !

Ζυγός :      Δώσε σημασία σε πρακτικά ζητήματα και βάλε πρόγραμμα στην ζωή σου !

Σκορπιός : Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου σχέδια χωρίς υπερβολές !

Τοξότης :   Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε , βάλε το ωραίο χαμόγελο σου για όλα τα επίπεδα !

Αιγόκερως :Δώσε βάση στην καρδιά σου, χωρίς υπερβολές θα πετύχεις το στόχο σου !

Υδροχόος :Κάνε κλικ στην εικόνα σου,όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχεις θετική ενέργεια !

Ιχθύες :Η αγάπη φέρνει αλλαγές,κάντε κράτει στον οικονομικό τομέα όλα γίνονται βάσει σχεδίου !

 

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος