Μια γλυκιά εβδομάδα ξεκινά με προορισμό την επιτυχία σε όλα τα ζώδια.Oι προοπτικές είναι μεγάλες και σε  αυτό παίζει ρόλο ο ορθοδρόμος Ερμής , ώστε ναμπορείτε να κάνετε καλύτερη την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε η ώρα της αποκατάστασης σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα σας γεμίσει με αγάπη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

 

Κριός

20/3-19/4

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας,  αφού πλέον έχετε στρώσει τον επαγγελματικό τομέα. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον βάλετε θεμέλια στην τσέπη σας.  Αποφύγετε σπατάλες και περιττά έξοδα και όλα θα γίνουν βάσει  σχεδίου. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα με σκοπό την γαλήνη σας !

Ταύρος

20/4-21/5

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα,  αλλά θα βρείτε λύσεις σε κάθε σχέδιο σας,  κυρίως στον οικονομικό τομέα.  Ο Ερμής σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε τα σχέδια σας,  τα οποία ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας.  Κρατήστε στο μεταξύ  χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και κάντε κλικ στην εικόνα σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά αυτό το διάστημα , με σκοπό την εξέλιξη σας.  Παρέα με το ταίρι σας δώστε τα ρέστα σας στην αγάπη και θα βγείτε νικητές !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Ο Ερμής σας δίνει χαρές και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και θα δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην τσέπη σας. Ήρθε η ώρα της ανανέωσης και οι χαρές σας μεγάλες όπως και η καρδιά σας .  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς υπερβολές όμως ! Αυτήν την φορά,  δώστε χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο !

Καρκίνος

22/6-22/7

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Η  τοξικότητα έφυγε και μπορείτε να επιλέξετε τους σωστούς ανθρώπους πλέον μέσα στην υδάτινη ψυχή σας. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε οικονομικό επίπεδο . Ερωτικά θα σας φτιάξουν τη διάθεση τα ωραία λόγια και κομπλιμέντα που θα ακούσετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει με ξεκάθαρο μυαλό !

Λέων

23/7-22/8

Μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο… Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά τον επαγγελματικό τομέα.  Οι ευκαιρίες σας μεγάλες και μπορείτε να επιλέξετε την σωστή εξέλιξη σας σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την εβδομάδα,  με εσάς πρωταγωνιστές ! Η ηρεμία της ψυχής σας είναι καθ’ οδόν και μπορείτε να δείτε διαφορά στην ζωή σας με σκοπό την άνοδο σας !

Παρθένος

23/8-22/9

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε στην επαγγελματική σας ζωή. Κάντε κλικ σε κάθε σχέδιο σας με προορισμό την επιτυχία σας ! Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους με ήρεμο τρόπο. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο.  Βάλτε φωτιά στα όνειρα σας !

Ζυγός

23/9-22/10

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από τοξικές ενέργειες κάποιων ανθρώπων .  Μέσα στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Με την κατάλληλη καθοδήγηση από φίλους και συνεργάτες θα μπορέσετε να επιλέξετε τους σωστούς στόχους και δρόμους.Προσοχή μεγάλη στον τρόπο που οδηγείτε και όλα θα γίνουν βάσει σχεδίου. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά !  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας !

Σκορπιός

23/10-21/11

Μπορείτε να δείτε διαφορά στην ερωτική σας ζωή,  εφόσον τα ξεκάθαρα λόγια φέρουν λύτρωση στην ψυχή σας. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας με ήρεμη ψυχή και μυαλό. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις,  όμως μην ανοίξετε τα χαρτιά σας ακόμα ! Όλα θα περάσουν από φίλτρο πριν  πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς ενοχές αυτή την φορά. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής από δω και μπρος .

Τοξότης

22/11-21/12

Θύελλα ερωτική έχει η εβδομάδα σας επόμενο βήμα . Η ηρεμία ψυχής σας και η διάθεση σας είναι μεγάλη καθώς μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας.  Στον επαγγελματικό τομέα η επιβράβευση μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ. Βάλτε το ωραίο χαμόγελο σας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει μαγικά !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες.  Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς υπερβολές όμως και με ηρεμία ψυχής και σωστές συζητήσεις θα βρείτε λύσεις σε κάθε σχέδιο σας. Ο οικονομικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο και μπορείτε να τον τελειοποιήσετε. Ερωτικά  θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να δώσετε την πρέπουσα σημασία στα συναισθήματα σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα ! Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία της ζωής σας και δεν θα χάσετε !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα . Δώστε σημασία στα θέλω σας και βάλτε νέα θεμέλια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Η εργασία σας είναι στην καλύτερη φάση της , με νέες ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας,  η οποία ηρεμεί βήμα το βήμα.  Προγραμματίστε κανένα ταξιδάκι παρέα με το ταίρι σας !

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά δώστε σημασία και στα ερωτικά σας σχέδια.  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές μέσα απ’ την αγάπη και τον έρωτα. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν ξεκαθαρίσματα σε φιλικό επίπεδο και στον εργασιακό τομέα.  Πάρτε ουδέτερη στάση για να μην υπάρχουν εντάσεις και σχόλια. Μην κάνετε άσκοπα έξοδα… Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με θετική ενέργεια και σκέψη . Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή και δεν θα χάσετε !

 

Astrotips

 

Κριός :       Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σου !

Ταύρος :    Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Δίδυμος:   Έχεις την ευκαιρία να δείξεις την αγάπη σου στο ταίρι σου !

Καρκίνος : Δώσε βάση στην εργασία σου !

Λέων :       Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής !

Παρθένος :Δώσε φως στην ψυχή του συντρόφου σου!

Ζυγός :      Κάνε χώρο για νέα σχέδια !

Σκορπιός : Κάνε το δικό σου χωρίς υπερβολές !

Τοξότης :     Δώστε ρεσιτάλ αγάπης !

Αιγόκερως : Μην παρασυρθείτε σε σπατάλες !

Υδροχόος :  Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ιχθύες :       Μην αφήσεις το παρελθόν να σε επηρεάσει !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος