Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο μιας και η Πανσέληνος στον Λέοντα έφερε τα νέα θεμέλια στην ζωή όλων των ζωδίων.  Ήρθε η ώρα όλος ο κύκλος να ξεπεράσει τα παλιά και να δώσει πνοή στα καινούργια σχέδια.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας και να βάλτε νέες βάσεις σε ερωτικό επίπεδο. Εύνοια μεγάλη θα έχουν,  όσα ζευγάρια θέλουν μια επισημοποίηση δεσμού…

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

 

Κριός

20/3-19/4

Έχετε μια εβδομάδα τρεξίματος και οι ευεργετικές ιδιότητες της Πανσελήνου σας έδωσαν ενέργεια για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα,  για να συνδεθείτε καλύτερα με κάθε στόχο σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία , καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση .

Ταύρος

20/4-21/5

Μια ευλογημένη εβδομάδα ήρθε για εσάς με γνώμονα την ποιότητά στον επαγγελματικό τομέα.  Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά και τον οικονομικό τομέα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας χωρίς να φοβάστε τίποτα !

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα !  Δώστε χρόνο στην σχέση σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο αυτήν την περίοδο χωρίς υπερβολές και καυγάδες. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας, με σκοπό την αύξηση των εσόδων σας.  Κάντε μια καλή οικονομία και θα μπείτε σε σειρά …

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι αξίζετε πολλά περισσότερα από ότι έχετε. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές και δραστήριους σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή στα οικονομικά σας. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο με σκοπό να δείξετε την κατάλληλη στιγμή τι αξίζετε . Όλα θα γίνουν με ηρεμία ψυχής !

Λέων

23/7-22/8

Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων σε επαγγελματικό επίπεδο.  Η ευκαιρία της ζωής σας ήρθε!Θέστε νέα θεμέλια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Η ζωή σας έχει αλλάξει αισθητά χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα.  Θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε όλους τους τομείς.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αρκετά χάρη στο φλογερό ταμπεραμέντο σας !

Παρθένος..23/8-22/9..δώστε σημασία στα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε τίποτα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τα βάρη της καθημερινότητας σας, ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας δώστε σημασία στα οικονομικά ανοίγματα και μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στον ερωτικό τομέα αφήστε πίσω τα παλιά και δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς ενοχές

Ζυγός

23/9-22/10

Η διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα. Δώστε σημασία σε συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους και πάρτε καλές συμβουλές για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας . Ο ερωτικός τομέας σας θέλει ήρεμους χωρίς υπερβολές . Με βάση την λογική σας θα βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα του δεσμού σας !

Σκορπιός

23/10-21/11

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα . Δεν αποκλείεται να έρθουν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από συζητήσεις με συνεργάτες και άτομα κύρους. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλές χαρές και ένα ιδιαίτερο ταξίδι με το ταίρι σας . Όλα θα μπουν στην θέση τους με σκοπό την άνοδο σας σε όλα τα επίπεδα !

Τοξότης

22/11-21/12

Δώστε σημασία στα θέλω σας χωρίς να φοβάστε τίποτα.  Πρέπει να βάλετε θεμέλια και όρια στον επαγγελματικό τομέα . Υπάρχουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας,  αλλά πρέπει να σταματήσουν άσκοπες σπατάλες και αγορές… Δώστε σημασία στα θέλω του συντρόφου σας.  Ίσως κάνει μερικά παραπονάκια αλλά πολύ γλυκά … Η διάθεση σας είναι μεγάλη,  όμως πρέπει να χαλαρώσετε λίγο απ’όλα τα βάσανα σας !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται χάρη στην σκληρή δουλειά σας.  Κρατήστε δίπλα σας μόνο τα καλά και δώστε σημασία στα καινούργια σχέδια σας σε επαγγελματικό επίπεδο . Θυμηθείτε ότι είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και μπορείτε να κάνετε καλές κινήσεις και γνωριμίες με άτομα κύρους. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο με σκοπό την γαλήνη της ψυχής σας !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον ερωτικό αυτήν την εβδομάδα. Ο εργασιακός χώρος θέλει νέα σχέδια,  τα οποία θα φανούν λυτρωτικά και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη στην τσέπη σας . Ο ερωτικός τομέας όμως χρειάζεται ένα καλύτερο πρόγραμμα , για να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας .

Ιχθύες

20/2-19/3

Η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας ήρθε. Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες .  Βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή με σκοπό την άνοδο των οικονομικών σας. Δώστε σημασία και στα ερωτικά σας σχέδια!  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις . Η ψυχική γαλήνη και το πάθος σας θα είναι τα όπλα σας !

Astrotips

 

Κριός :         Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Ταύρος :      Δώσε βάση στην καρδιά σου και στα θέλω σου !

Δίδυμος :     Δώσε βάση στην οποία ευκαιρία !

Καρκίνος :   Κάντε νέα αναζήτηση σχεδίων…

Λέων :         Δώσε βάση στα θέλω σου !

Παρθένος :  Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ζυγός :        Δώσε δίκιο εκεί που πρέπει …

Σκορπιός :   Άσε το πάθος ελεύθερο !

Τοξότης :     Κάνε υπομονή στα οικονομικά !

Αιγόκερως :  Δώσε νέα πνοή στον ερωτικό τομέα …

Υδροχόος :   Κάνε υπομονή στα επαγγελματικά σχέδια !

Ιχθύες :        Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής …

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος