Μια υπέροχη εβδομάδα ήρθε για όλα τα ζώδια. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.  Ο Άρης και η Αφροδίτη απ’ τον Υδροχόο θα φέρουν ευθύνη στον συναισθηματικό τομέα , όμως με καθαρό μυαλό θα ξεπεραστούν πολλά εμπόδια σε φάσεις ψυχολογικές και κοινωνικές…  Ευνοϊκές ρυθμίσεις και μπόλικες δόσεις θετικής ενέργειας θα είναι τα όπλα σας !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στο @eoellas.org  κάθε Δευτέρα στις 20.00μ.μ. στην εκπομπή Astrologynews.

 

Κριός

20/3-19-4

Έχετε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την εβδομάδα. Όλα τα σχέδια σας ευνοούνται,  χάρη στην σκληρή δουλειά σας και πρέπει να χαλαρώσετε λίγο από τις ευθύνες και τις πιέσεις για να βρείτε ισορροπίες. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία, καθώς έχετε την δυνατότητα εξέλιξης μέσα στον δεσμό σας !

Ταύρος

20/4-21/5

Βάλτε τα πράγματα στην θέση τους,  με σκοπό την άνοδο σας σε επαγγελματικό επίπεδο και  σε αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας , χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τους στόχους σας. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει άνοδο με σκοπό την επίσημη μορφή του. Ήρθε η ώρα των αλλαγών , μιας και ο Ουρανός απ’ το ζώδιο σας θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς !

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και προσωπικά σας προβλήματα σε συναισθηματικό επίπεδο και  σε οικονομικό τομέα. Με καθαρό μυαλό θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια αυτή την εβδομάδα και η επιτυχία δεδομένη. Ερωτικά ,  δώστε ευκαιρίες ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο στον δεσμό σας ! Κάντε κλικ στην εικόνα σας και επιλέξτε έναν καλύτερο τρόπο διατροφής ώστε να βρείτε ισορροπίες !

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την τάση να υπερβάλετε λίγο στον ερωτικό τομέα.  Αφήστε πίσω τα παλιά και τοξικά διαστήματα με σκοπό να βρείτε την γαλήνη. Αφήστε τα πράγματα ελεύθερα,  χωρίς να φοβάστε τίποτα και θα δείτε διαφορά μεγάλη απ’ τον σύντροφό σας . Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και λύσεις σε κάθε οικονομικό σχέδιο . Δώστε σημασία σε έξυπνες αγορές και βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας.  Ακούστε και καμιά συμβουλή είναι για το καλό σας !

Λέων

23/7-22/8

Βάλτε τα πράγματα στην θέση τους και πάρτε αποφάσεις δυναμικές.  Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με συνεργάτες …Αφήστε την αλήθεια να λάμψει .Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές και νέες ευκαιρίες με σκοπό την σωστή εξέλιξη σας. Βάλτε στοπ στην τοξικότητα κάποιων και   κάντε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας.  Ο ερωτικός τομέας σας θέλει παθιασμένους !

Παρθένος

23/8-22/9

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας.  Βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας , σε όλα τα επίπεδα και η επιτυχία είναι καθ’ οδόν. Ο επαγγελματικός τομέας σας θέλει νικητές και πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και βάλτε στοπ στις άσκοπες σπατάλες. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με εσάς γαλήνιους και γοητευτικούς. Οι αλλαγές έρχονται με σκοπό την άνοδο σας σε υψηλότερα επίπεδα .

 

 

 

Ζυγός

23/9-22/10

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας θα περάσουν από φίλτρο.  Για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα μην τα μπερδεύεται τα πράγματα και μιλήστε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας στα άτομα που συνεργάζεστε. Ο ερωτικός τομέας θέλει λίγη προσοχή μιας και πολλές συγκρούσεις έχουν έρθει στο προσκήνιο…Με καθαρό μυαλό και ήρεμο διάλογο θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας !

Σκορπιός

23/10-21/11

Σημασία στα συναισθήματα σας θα δώσετε χωρίς φόβο και πάθος. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας , καθώς θα τα βάλετε όλα στον αυτόματο πιλότο. Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας.  Ο ερωτικός τομέας ανθίζει όπως η φύση και μπορείτε να δείτε επιτέλους διαφορά μεγάλη μέσα από τα συναισθήματα του συντρόφου σας ! Κάντε ένα καλύτερο πρόγραμμα για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας !

Τοξότης

22/11-21/12

Η εβδομάδα αυτή είναι μια χαρά για νέα σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα . Βάλτε στόχους και μπορείτε να δείτε τα όνειρα σας να γίνονται πράξη κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και τον ερωτικό. Ήρθε η στιγμή να δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια και να κάνετε καλύτερη την ζωή σας . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς υπερβολές όμως και  κάντε καλύτερη διαχείριση των εσόδων σας για να μην έχετε φουρτούνες !

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε την δυνατότητα εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Αλλαγές έρχονται με σκοπό την εξέλιξη σας σε οικονομικό επίπεδο . Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία της ζωής σας,  όπως και στην δημόσια εικόνα σας χωρίς να φοβάστε τίποτα. Έχετε αέρα ηγέτη και μπορείτε να ανεβείτε σε ψηλά βουνά και πατώματα. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά. Δώστε χρόνο στον σύντροφό σας,  ώστε να αναπτυχθεί κάτι πολύ ανώτερο !

Υδροχόος

21/1-19/2

Η ζωή σας έχει αλλάξει αισθητά με Άρη και Αφροδίτη στο ζώδιο σας.  Κάντε έναν καλό απολογισμό της ζωής σας,  ώστε να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα.  Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον έχετε θετική ενέργεια καθώς θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την δέσμευση σε όλα τα επίπεδα. Σοβαρές προτάσεις θα έχουν καλό αποτέλεσμα… Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο !

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε μια γλυκιά εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή. Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με θετική ανταπόκριση. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο !  Δώστε σημασία στα συναισθήματα σας αλλά και στου συντρόφου σας ! Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας !

 

Astrotips

 

Κριός :          Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Ταύρος :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Δίδυμος :     Βάλε στοπ σε κακές συνήθειες !

Καρκίνος :   Βάλε το ωραίο χαμόγελο σου !

Λέων :          Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

Παρθένος :   Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Ζυγός :         Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Σκορπιός :    Έρωτα θέλει,  όχι πόλεμο η ζωή !

Τοξότης :      Δώσε σημασία στα συναισθήματα σου !

Αιγόκερως :  Κάνε υπομονή στα οικονομικά σου !

Υδροχόος :   Κάνε το τεστ του έρωτα !

Ιχθύες :        Ηρεμία μυαλού το όπλο σου !

 

Mε εκτίμηση

 

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος