Μια διαφορετική εβδομάδα ξεκινά με τα 12 ζώδια να ξεπερνούν φοβίες και προσωπικά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας.  H περίοδος αυτή αλλά και οι όψεις των πλανητών βοηθούν στην καταπολέμηση των θεμάτων.  Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε συνεργασία,  θα δώσουν χρυσές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Κάντε κλικ στην ανανέωση της ψυχής σας και του κορμιού σας και η εβδομάδα αυτή , θα σας βγάλει απ’ τα αδιέξοδα !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Καλή εβδομάδα με εσάς νικητές της περιόδου σε επαγγελματικό επίπεδο και σε οικονομικό τομέα.  Νέα σχέδια θα σας φτιάξουν τη διάθεση και τα όνειρα σας , θα γίνουν πράξη γρήγορα… Η καλή διάθεση σας θα είναι το όπλο για ένα καλύτερο μέλλον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας . Ο ερωτικός τομέας σας θέλει χαλαρούς και διαθέσιμους για ωραίες συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο . Δώστε προτεραιότητα σε κάθε κοινό σκοπό και το ταίρι σας θα σας ανταμείψει με την αγάπη του !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας , χωρίς να πιέσετε άλλο εσάς και τον φιλικό περίγυρο. Τώρα μπορείτε με καθαρό μυαλό και ήσυχη συνείδηση,  να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο και να ρυθμιστεί ο οικονομικός τομέας… Ερωτικά θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας για το κοινό μέλλον σας και οι αποφάσεις σας θα σας βοηθήσουν γρήγορα στην εξέλιξη σας.  Δώστε σημασία σε μυοσκελετικά θέματα !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Έχετε ξεπεράσει πλέον τα εμπόδια σας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας .  Πλέον έχετε αναγεννηθεί απ’ τις στάχτες σας σαν τον φοίνικα… Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε όλα τα επίπεδα για να βρείτε ισορροπίες με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με ανοδική πορεία και ο ερωτικός , σας θέλει πρωταγωνιστές της εβδομάδας !  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας,  σε όλα τα επίπεδα και η γαλήνη θα έρθει σύντομα …

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας βγαίνουν στην επιφάνεια , με σκοπό να βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας . Δώστε σημασία στα επαγγελματικά σας σχέδια και τα οικονομικά και όλα θα γίνουν όπως πρέπει βάσει σχεδίου και προγράμματος.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται χαρές αλλά και εσείς ακτινοβολείτε  σαν τον ήλιο και αυτό θα κάνει το ταίρι σας να χαλαρώσει στην αγκαλιά σας . Δώστε τα όλα στον βωμό του έρωτα και το πάθος έρχεται να προστεθεί με σκοπό την γαλήνη στην ψυχή σας !

 

 

Λέων

23/7-22/8

Η ώρα της ανταμοιβής ήρθε και εσείς τώρα θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον επαγγελματικό τομέα.  Το όνομα σας γράφεται με χρυσά γράμματα και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Προσοχή  θέλει με επαφές με άτομα κύρους ! Μην κλείσετε συμφωνίες και συμβόλαια πριν  σιγουρευτείτε για το αποτέλεσμα. Ο ερωτικός τομέας είναι για εσάς ένα ωραίο ταξίδι πλέον,  αφού το ταίρι σας θα σας ανοίξει τα χαρτιά του και την ψυχή του !

 

Παρθένος

23/8-22/9

Καλή εβδομάδα με εσάς να θέλετε να βελτιώσετε και άλλο τον εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα.  Με ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής θα ξεπεράσετε μικρό εμπόδια στα γαστρικά θεματάκια. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο. Βήμα το βήμα θα βρείτε τρόπους και λύσεις σε κάθε οικονομικό πρόβλημα. Ο έρωτας για εσάς θα φέρει την γαλήνη και την δυνατότητα εξέλιξης.  Ο σύντροφός σας δίνει τον καλύτερο εαυτό του και εσείς θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα τις ανάγκες του…

 

Ζυγός

23/9-22/10

Δώστε τα ρέστα σας στα ερωτικά σας σχέδια !  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις,  όμως πρώτα θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας για τα συναισθήματα που έχετε βαθιά κρυμμένα στην όμορφη ψυχούλα σας. Όλα θα στρώσουν γρήγορα,  εφόσον ηρεμήσετε ψυχικά.  Ο ερωτικός σύντροφος θα σας βρει την κατάλληλη στιγμή την λύση σε κάθε πρόβλημα .  Όλα όσα ονειρεύεται το είναι σας,  είναι κοντά στο να τα πραγματοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία .

 

 

Σκορπιός

24/10-21/11

Καλή εβδομάδα για να βάλετε θεμέλια σε όλα τα επίπεδα. Όλα θα μπουν στην θέση τους όπως τα θέλετε και εσείς θα ξεπεράσετε πολλές φοβίες που σας προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις αλλά θα πρέπει να δώσετε σημασία σε αγορές με σκοπό  να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα τα πράγματα παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο !

 

Τοξότης

22/11-21/12

Έχετε ξεπεράσει τα όρια σας στον επαγγελματικό τομέα.  Καιρός για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Δώστε σημασία σε εκκρεμότητες που έχετε για τα επαγγελματικά σας σχέδια και μετά βάλτε στο πρόγραμμα και κανένα ταξιδάκι παρέα με το ταίρι σας ή τους καλούς σας  φίλους . Όλα θα γίνουν όπως πρέπει , εφόσον βρείτε την χρυσή τομή. Ο ερωτικός σύντροφος είναι το καλύτερο στήριγμα σας και εσείς θα του δώσετε όλη την αγάπη σας !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Η ώρα της αλήθειας ήρθε και μπορείτε να δείτε διαφορά μεγάλη μέσα στην ζωή σας καθώς  θα δείτε την ζωή σας να μεταμορφώνεται σαν πεταλούδα… Κάντε ωραία επαγγελματικά σχέδια που να  δημιουργούν ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις και ερωτικά αφεθείτε στην αγκαλιά του ερωτικού σας συντρόφου. Όλα θα γίνουν όπως πρέπει και το χαμόγελο σας επιστρέφει στα χείλη σας . Η εβδομάδα υπόσχεται χαρές και δυνατές συγκινήσεις σε όλα τα επίπεδα.  Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σας μετά από ένα μεγάλο δύσκολο διάστημα !

 

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Η εβδομάδα αυτή είναι καλύτερη απ’ την προηγούμενη , αφού ήρθαν τα πάνω κάτω και τα ξεπεράσατε με επιτυχία. Δώστε σημασία στην οικογένεια σας και βρείτε λύσεις και ισορροπίες μεταξύ των μελών της. Ο επαγγελματικός τομέας δίνει χαρές και λύσεις σε κάθε σχέδιο σας , κυρίως στον οικονομικό τομέα. Ερωτικά θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια και ο ερωτικός σύντροφος θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας βασανίζουν .

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Η  ώρα να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας ήρθε. Καλό θα είναι να διατηρηθεί λίγο η ψυχραιμία σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικά  θα γίνουν όπως πρέπει τα πράγματα και εσείς βρίσκετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο. Προσοχή  στα οικονομικά σας σχέδια. Δημιουργούνται έκτακτα έξοδα και πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει να κάνετε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων σας και να μιλήσετε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας στον ερωτικό σας  σύντροφο. Η ψυχική λύτρωση μεγάλη !

 

Astrotips

 

Κριός :        Δώσε σημασία στα θέλω σου !

Ταύρος :     Κάνε έξυπνες αγορές !

Δίδυμος :    Μην δίνεις σημασία σε ανθρωπάκια !

Καρκίνος :   Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Λέων :         Με καλή διάθεση θα γίνουν όπως πρέπει όλα !

Παρθένος :  Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ζυγός :        Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Σκορπιός :   Κάνε ένα καλύτερο πρόγραμμα !

Τοξότης :     Ηρεμία ψυχής θέλει !

Αιγόκερως : Κάνε την επανάσταση σου με όρια !

Υδροχόος :   Χαλάρωση ψυχής θέλει !

Ιχθύες :       Βάλε στοπ στα έκτακτα έξοδα !

 

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος