Ο ερωτικός Νοέμβρης ήρθε για τα καλά και οι πλανήτες στέλνουν αυτούσια ενέργεια σε όλο τον ζωδιακό  κύκλο.  Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπουν τα θεμέλια που θέλουμε . Παίζουν σημαντικό ρόλο και οι εκλείψεις που εκεί θα δούμε ένα νέο μέλλον να σκιαγραφείται… Αφροδίτη και Ερμής παίζουν ευχάριστα παιχνίδια επικοινωνίας και έρωτα , αλλά ο ανάδρομος Άρης βάζει τρικλοποδιές σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο… Όλα θα γίνουν όπως πρέπει,  με θετική ενέργεια και σκέψη !  Προσοχή σε μετακινήσεις και μικροιώσεις της εποχής αυτής… Καλή εβδομάδα με υγεία !

Τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Νίκου Γεννηματά μπορείτε να τις ακούτε στην εκπομπή  ΄΄Οι απέναντι΄΄,   κάθε Τετάρτη στις 13.00 – 15.00μ.μ. στo διαδικτυακό ραδιόφωνο  News.Makedonias.gr .

 

Κριός

20/3-19/4

Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα.  Ήρθε η ώρα της να κοιτάξετε προσεκτικά εσάς και τις ανάγκες σας,  σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει άνοδο , όμως βάλτε στοπ στα έκτακτα έξοδα.  Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά,  με εσάς νικητές του μεγάλου παιχνιδιού.  Δώστε σημασία στα θέλω του συντρόφου σας !

 

Ταύρος

20/4-21/5

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες.  Δώστε σημασία στην λογική σας και βάλτε συμπεριφορές τρίτων στην θέση τους.  Ο επαγγελματικός τομέας θέλει ένα καλό ρετους  και τα οικονομικά σας , θέλουν λίγη προσοχή.  Ο ερωτικός τομέας έρχεται να σας βοηθήσει σε όλα τα προβλήματα,  αφού το ταίρι σας είναι διαθέσιμο να σας ηρεμήσει σε όλα τα επίπεδα !

 

Δίδυμος

22/5-21/6

Όλα τα επίπεδα της ζωής σας δέχονται αλλαγές με θετική ενέργεια και σκέψη , όμως ο Άρης σε ανάδρομη πορεία , βάζει φιτίλια σε επαγγελματικό επίπεδο και αισθηματικό τομέα.  Δώστε σημασία στην επικοινωνία καθώς  πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σε όλα τα επίπεδα.  Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την καλή διάθεση σας και όλα θα γίνουν όπως πρέπει . Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας καθώς  μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια σχέδια όμορφα και γαλήνια !

 

Καρκίνος

22/6-22/7

Έχετε την δυνατότητα να ξεφύγετε από φοβίες και τοξικούς ανθρώπους . Δώστε σημασία στα θέλω σας,  χωρίς να φοβάστε τίποτα και όλα θα γίνουν με σωστό τρόπο. Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.  Ο ερωτικός τομέας δε,  κρύβει χαρές και μικρές εκπλήξεις απ’ το ταίρι σας . Έχετε επιτυχίες,  όμως δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες και θα δείτε διαφορά μεγάλη σε όλα τα επίπεδα

 

Λέων

23/7-22/8

Βάλτε νέα θεμέλια στην όμορφη ζωή σας.  Ο επαγγελματικός τομέας υπόσχεται χαρές αλλά και έντονα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών με φίλους και συνεργάτες.  Κάντε ό,τι είναι καλύτερο,  για να πρυτανεύσει η λογική. Ο ερωτικός τομέας σας αποζημιώνει πνευματικά και θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από φοβίες με τον ερωτικό σας σύντροφο.  Όλα στρώνουν αισθητά χωρίς υπερβολές και φοβία στην ψυχή .

 

Παρθένος

23/8-22/9

Έχετε σίγουρα την δυνατότητα εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας , όμως δώστε σημασία στην κούραση σας. Η  υπερκόπωση θα σας ταλαιπωρεί για λίγο ακόμα,  αφού δίνετε τα πάντα στην δουλειά και στον βωμό της επιτυχίας . Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά,  βάλτε νέα σχέδια σε εφαρμογή . Παρέα με το ταίρι σας όλα αλλάζουν γρήγορα και εύκολα θα  βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε με τις ανάγκες σας !

 

Ζυγός

23/9-22/10

Βάλτε τα όλα στον αυτόματο πιλότο για να βρείτε ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και ερωτικού τομέα.  Όλα γίνονται βάσει σχεδίου και προγράμματος  πλέον,  αλλά θέλει και λίγη  χαλάρωση η ζωή. Κάντε κλικ στην καλαισθησία σας και τα πράγματα θα στρώσουν γρήγορα και εύκολα . Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια που τον τελευταίο καιρό σας ταλαιπωρούσαν .

 

 

Σκορπιός

23/10-21/11

Ο  Ήλιος φωτίζει το μονοπάτι σας και οι πλανήτες στέλνουν αυτούσια την ενέργεια σας ώστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ . Ο έρωτας είναι βάλσαμο στην ψυχή σας,  η οποία τώρα θα πάρει αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον, παρέα με τον ερωτικό σας σύντροφο .

 

Τοξότης

22/11-21/12

Η  διάθεση σας είναι μεγάλη και μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας.  Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει ανοδική πορεία,  καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε το νέο μέλλον να έρχεται καταπάνω σας , με θετικές όψεις . Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά και εσείς ακτινοβολείτε  σαν τον ήλιο . Δώστε τα ρέστα σας , στον βωμό του έρωτα και της αγάπης !

 

Αιγόκερως

22/12-20/1

Έχετε ταλαιπωρήσει αρκετά τον εαυτό σας,  με την σκληρή δουλειά σας.  Κρατήστε χαμηλό προφίλ έπειτα από διαπραγματεύσεις με άτομα κύρους και συνεργάτες.  Ο  άσσος θα μείνει στο μανίκι σας,  για αυτό μην ανοίγετε τα χαρτιά σας στην δουλειά. Ο ερωτικός τομέας σας θέλει δραστήριους και μαχητικούς αυτήν την περίοδο της ζωής σας ! Κάντε κλικ στην εξυπνάδα σας και βάλτε τα πράγματα στην θέση τους , όπως και αρνητικές συμπεριφορές !

 

Υδροχόος

21/1-19/2

Καλή περίοδος αυτή για να βρείτε λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας . Δώστε σημασία στα πρακτικά σας σχέδια.  Δημιουργούνται ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις.  Κάντε κλικ στην καλή λειτουργία του μυαλού σας και θα ξεπεράσετε πολλά εμπόδια σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικό τομέα.  Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται πολλά αυτήν την περίοδο , με εσάς χαλαρούς και ήρεμους.  Όλα στρώνουν αισθητά,  χωρίς υπερβολές και αρνητικά συναισθήματα !

 

Ιχθύες

20/2-19/3

Έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε στον επαγγελματικό τομέα ότι αξίζετε πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρετε . Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να βάλετε θεμέλια γερά πλέον… Ο ερωτικός τομέας ευνοείται αισθητά.  Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στο ταίρι σας και θα δείτε την απόλυτη αγάπη . Κάντε όμορφα όνειρα και θα δείτε την επιτυχία να έρχεται καταπάνω σας !

 

Astrotips

 

Κριός :             Βάλε στο πρόγραμμα και την ξεκούραση !

Ταύρος :          Ζήσε έντονα,  όχι με νεύρα !

Δίδυμος :         Κάνε υπομονή στα ερωτικά σου !

Καρκίνος :        Δώσε βάση στην καρδιά σου !

Λέων :              Μην δίνεις θάρρος σε αρνητικά άτομα !

Παρθένος :       Κάνε κλικ στην εικόνα σου !

Ζυγός :             Σκέψου πριν μιλήσεις !

Σκορπιός :        Βάλε πάθος στον ερωτικό τομέα !

Τοξότης:           Ηρεμία ψυχής θέλει,  όχι φωνές !

Αιγόκερως  :     Κάνε κλικ στην καλή λειτουργία του μυαλού !

Υδροχόος :       Κάνε το άσπρο μαύρο , χωρίς υπερβολές !

Ιχθύες :            Δώσε βάση στο ένστικτο σου !

 

Mε εκτίμηση

Νίκος Γεννηματάς

Αστρολόγος-Μελλοντολόγος