Σε μια κατάφυτη έκταση 120 στρεμμάτων στη Σιθωνία Χαλκιδικής βρίσκεται το Αρμενιστής camping & bungalows από το 1982. H χρυσαφένια αμμουδιά και τα καταγάλανα νερά υποδέχονται τα όνειρά μας. O ίσκιος από τα πεύκα και τα πλατάνια φτάνει μέχρι την ακρογιαλιά. H άνεση, η πολυτέλεια και η ζωή στη φύση γίνονται ένα και δημιουργούν αναμνήσεις, εδώ και 36 χρόνια.

Μαγική παραλία – αμμουδιά και πολύ ωραίες εγκαταστάσεις

Αλλά για να καταφέρεις να βρείς να κλείσεις κάποιο κατάλυμα πρέπει να γνωρίζεις τους ιδιοκτήτες.Η ζήτηση πάρα πολύ μεγάλη γιατί προσφέρει ένα μαγικό τοπίο σε συνδυασμό με πολύ οργανωμένες υπηρεσίες…

Στα μείον είναι ότι δεν είναι pet friendly καθώς δεν δέχονται σκύλους και γάτες στα τροχόσπιτα και σπιτάκια που είναι προς ενοικίαση. Οπότε αν έχετε σκύλο ή γάτα καλύτερα σε άλλη παραλία..

Οι τιμές είναι τσιμπημένες και είναι μόνο για γερά πορτοφόλια. Αλλά αν σκεφτείς το “value for money” τότε ναι, αξίζει να επενδύσεις ένα σεβαστό ποσό για να είσαι σε μαγικά νερά σε βελουδίνη αμμουδιά και παράλληλα να έχεις και όλα τα μαγαζάκια που σου είναι απαραίτητα για ξέγνοιαστες διακοπές.

ΥΓ: Δεν πρόκειται να βρεις σχεδόν ποτέ διαθέσιμο κατάλυμα. ΑΝ βρεις στείλε κι σε μένα…