Ποιος θα ξεχάσει τις αισθησιακές φωτογραφήσεις του ένδοξου παρελθόντος. Η Ιωάννα Λίλη μέσα στα χρόνια δημιούργησε φανατικό κοινό – από άνδρες στην πλειοψηφία – το οποίο ακολουθούσε κάθε της βήμα. Ως μοντέλο κατάφερε να πραγματοποιήσει λαμπρή καριέρα με φωτογραφήσεις που έμειναν στην ιστορία. Η ίδια τα τελευταία χρόνια μεγαλώνοντας έχει κάνει στροφή στη καριέρα της μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης και της παρουσίασης ψυχαγωγικών εκπομπών. lili1Η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη παραμένει το ίδιο λαμπερή, διατηρώντας εξαιρετικό σώμα. Πως το καταφέρνει αυτό; Αυτές, λοιπόν, οι εβδομάδες εγκλεισμού της οικογένειας είναι γεμάτες με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες με τα παιδιά μέσα στο σπίτι, μαγειρική, αλλά και γυμναστική. Βλέπεις η γνωστή παρουσιάστρια φροντίζει να είναι πάντα σε φόρμα και ακόμη και κατά την περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό προσέχει τη διατροφή της και ακολουθεί το πρόγραμμα της γυμναστικής της.

Και μπορεί η Ιωάννα Λίλη να μην έχει την δυνατότητα να βρεθεί σε κάποιο οργανωμένο γυμναστήριο, αλλά έχει διαμορφώσει κατάλληλα ένα χώρο στο σπίτι, τον οποίο έχει αφιερώσει στην άθλησή της. Έτσι, η Παρασκευή της ξεκίνησε με προπόνηση και η ίδια έστειλε το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάμε. lili3-1195x1200

«Φίλοι μου Καλημέρα. Καλή Παρασκευή σε όλους με Αισιοδοξία και Χαμόγελο.. .να είμαστε όλοι καλά!», έγραψε η Ιωάννα Λίλη, κλείνοντας μας «πονηρά» το μάτι για να μην σταματήσουμε να γυμναζόμαστε έστω και λίγο, ακόμη και στην καραντίνα!

lili2