Την ενδέκατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον τρίτο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΜ πέτυχε ο Ηρακλής, καθώς διέλυσε με 7-0 τον Κεραυνό Μονοπήγαδου στο γήπεδο των Ταγαράδων.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης με τον Περπερίδη. Ο ίδιος παίκτης οκτώ λεπτά μετά, έδωσε αέρα δυο τερμάτων στον Ημίθεο, που ήταν και σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

 

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν… φουριόζοι στο δεύτερο μέρος  και στο 66΄ πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κανακούδη. Στο 72΄ ο Περπερίδης έγραψε το 0-4, για να έρθει ο Σαχταρίδης να κάνει το 0-5 στο 80΄ και τέσσερα λεπτά μετά ο Αποστόλου έκανε το 0-6. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμόρφωσε ο Περπερίδης με το τέταρτο τέρμα του στην αναμέτρηση στο 88΄.