Όπως φαίνεται προς οριστικό κόψιμο πηγαίνει η μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια ο καταξιωμένος παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όλες τις τελευταίες εξελίξεις θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youweekly.gr.

 

Η εκπομπή που έκανε τα πρώτα της βήματα από την ΝΕΤ το 2004 , όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει να κουράζει και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, καθώς πολλές φορές είναι και μονοψήφια, σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλαγές πολλές δεν μπορούν να γίνουν για αυτό και η λύση είναι μόνο μια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda’s blog και του Youweekly.gr που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πρόκειται να ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους από τον σταθμό του Φαλήρου στο τέλος της σεζόν με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρο σούσουρο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει, αν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πάρει την εκπομπή και πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στους επόμενους μήνες.