Νέα δεδομένα στην υπόθεση της απώλειας του Νίκου Τσουμάνη προκύπτουν μετά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. από το πρωί της Τρίτης (05/10) όταν και βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Ο εκλιπών βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες νεκρός μέσα στο αμάξι του, από πνιγμό, έχοντας στο λαιμό του λουριά μιας χρήσης, tire up. Οι Αρχές που έσπευσαν στο σημείο ξεκίνησαν προανάκριση για τα αίτια του θανάτου του. Μάλιστα, λίγο αργότερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς βρέθηκαν οι γονείς του για να δώσουν καταθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιριστης αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα, φέρεται πως είχε ζητήσει την συνδρομή παλιών συμπαικτών του αλλά και ανθρώπων από τους συλλόγους που είχε αγωνιστεί και κυρίως του Άρη.

Ο εκλιπών συνήθιζε να περνάει αρκετές ώρες στο συγκεκριμένο σημείο, ειδικά τις στιγμές που αναζητούσε μερικές στιγμές ηρεμίας και ησυχίας. Παράλληλα, σύμφωνα με αναφορές από το περιβάλλον του, το τελευταίο διάστημα έπασχε από κατάθλιψη.

Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός πως είχε αρκετούς μήνες να πάρει χρήματα, μια και ήταν εκτός ομάδας. Άλλωστε, μόλις πριν από περίπου ένα μήνα είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Μακεδονικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμα, αντιμετώπιζε πρόβλημα με μία επιχείρηση που είχε ανοίξει στην Ηγουμενίτσα και δεν «πέτυχε».

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Θεσσαλονίκης, ο Νικος Τσουμανης, το μεσημέρι της Δευτέρας (04/10) γευμάτισε με τη σύντροφό του στο σπίτι που συζούσαν και ετοιμάζονταν να παντρευτούν και στην συνέχεια αποχώρησε θέλοντας να κάνει μία βόλτα. Όμως, δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα η κοπέλα του και οι γονείς του να δηλώσουν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

Η τραγική κατάληξη των ερευνών ήρθε το πρωί της Τρίτης (05/10) στη μαρίνα της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά, όπου περαστικοί είδαν τον άτυχο ποδοσφαιριστή νεκρό στο αυτοκίνητό του και ειδοποίησαν τις Αρχές.