Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση του απόστρατου της Αεροπορίας που προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο αμάξι του μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, χρησιμοποιώντας φιάλες υγραερίου. Εκτός από τα δίδυμα παιδιά που κατηγορείται ότι προσπάθησε να δολοφονήσει, έχει ακόμα δυο γιούς, μεγαλύτερης ηλικίας, από προηγούμενο γάμο.
Ο ένας από τους δυο γιούς του 62χρονου απόστρατου, ενημερώθηκε έγκαιρα για το περιστατικό και έτρεξε στο σημείο, όπου βρίσκονταν ο πατέρας και τα μικρά του αδέρφια.
Σύμφωνα με το makthes.gr, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου με ένα κράνος, καθώς στο σημείο έφτασε με δίκυκλο. Όταν, τελικά, κατάφεραν να σπάσουν οι αστυνομικοί το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα παιδί πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός Λάζαρος Ευαγγελίδης και το δεύτερο ο αδελφός τους. Ύστερα, οι δύο άντρες έβαλαν τα παιδιά στο σπίτι και ανέμεναν να δουν ότι αντιδράνε και έχουν τις αισθήσεις τους.
Την ίδια ώρα, ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, ο Λεωνίδας Σαραβάς, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που, ίσως, προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.
Ο 62χρονος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, παράνομη οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης σε βάρος εγκύου.
Παράλληλα, τα δυο παιδιά νοσηλεύονται ακόμη στο Ιπποκράτειο και σήμερα οι γιατροί θα τα εξετάσουν εκ νέου για να κρίνουν ποτέ θα λάβουν εξιτήριο.