Μια από τις πιο σημαντικές απουσίες για τον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν δεν είναι άλλη από του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, έχοντας καταγράψει 178 συμμετοχές στον Δικέφαλο του Βορρά και έχοντας κερδίσει 1 πρωτάθλημα και 3 κύπελλα Ελλάδας αποχώρησε και πλέον σαν free agent αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Μάλιστα όπως ακούγεται στη Θεσσαλονίκη ο 32χρονος είχε αναφέρει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι έχει στα χέρια του πρόταση από αραβική ομάδα για συνεργασία δύο ετών, με τις αποδοχές να αγγίζουν τα 1,8 εκατομμύρια τον χρόνο αν υπολογίσει κανείς σε αυτά και χρήματα που θα λάβει από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του. Παρόλα αυτά όμως ο Πασχαλάκης εξακολουθεί να είναι ελεύθερος, ενώ τις τελευταίες ημέρες πολύς ντόρος έχει γίνει για συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο λόγος αυτών των εξελίξεων δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η σύντροφος του Έλληνα τερματοφύλακα, η γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχει κάνει απολύτως σαφές ότι δεν επιθυμεί να μετακομίσει στην Αραβία, κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη αγορά έχει πλέον κλείσει για τον Πασχαλάκη. Για τις υπόλοιπες ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή…