Την ζωή του έχασε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης με αιθέρια έλαια στο Νέο Ρύσιο, στη Θεσσαλονίκη, στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά, στις 4 Ιανουαρίου.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με πολλαπλά εγκαύματα αρχικά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε, στις 6 Ιανουαρίου.

Εργαζόμενοι της διπλανής επιχείρησης επισκευής σκαφών έτρεξαν προς το μέρος του ρίχνοντας νερό και έσβησαν την φωτιά. Στη συνέχεια, έκοψαν την περίφραξη της επιχείρησής του για τα παρέχουν στον ιδιοκτήτη του εργαστηρίου τις πρώτες βοήθειες πριν φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Ακούσαμε φωνές και είδαμε τον άνθρωπο να φλέγεται. Αρπάξαμε το λάστιχο και έναν πυροσβεστήρα και τρέξαμε προς το μέρος του. Προλάβαμε και σβήσαμε τη φωτιά όμως είχε πολλά εγκαύματα. Μέχρι και τη στιγμή που τον πήρε το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του» δήλωσε προ ημερών στο thestival ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του παρασκευαστηρίου.