
Ο «ξανθός» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Αγαπημένα του πρόσωπα και σύσσωμο το ελληνικό μπάσκετ ήταν εκεί για το τελευταίο «αντίο», πριν την εξόδιο ακολουθία που θα γίνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη (17:00).
Παρόντες ήταν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου. Εκεί ήταν πολλοί πρώην παίκτες του, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Δήμος Ντικούδης, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Γιάννης Μπουρούσης και πολλοί άλλοι. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και οι πρώην διεθνείς διαιτητές Κώστας Ρήγας και Σταύρος Δουβής, ενώ στεφάνια υπήρχαν από όλες τις ομάδες αλλά και τα κόμματα.
- Ο καιρός το πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου – Τα «Νικολοβάρβαρα» φέρνουν πτώση της θερμοκρασίας - November 30, 2023
- Προθεσμία για την απολογία της πήρε η Γεωργία Μπίκα για την υπόθεση αρπαγής «Βρέθηκε σε λάθος τόπο, σε λάθος ώρα» - November 30, 2023
- Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι λήστεψαν καθηγητή στο Κορδελιό - November 30, 2023