Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γεράσιμος Μιχελής.

Ο κακός του «Παρά Πέντε», που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και έκανε αποκαλύψεις για τους συναδέλφους του.

Γεράσιμος Μιχελής: «Δεν έχω σχέσεις με τους άλλους ηθοποιούς του Παρά Πέντε»

Το «Παρά Πέντε» σημείωσε τεράστια επιτυχία. Πώς βίωσες όλη αυτή την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου;

«Αρχικά να σου πω ότι ακόμη και με μάσκα σήμερα ή γυαλιά ηλίου, με αναγνωρίζει ακόμη ο κόσμος στον δρόμο. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο για μένα και δεν μπορούσα να διαχειριστώ όλη αυτή την επιτυχία. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Θυμάμαι ότι έβγαινα ανέμελος να πάω για καφέ και ξαφνικά μαζευόταν κόσμος γύρω μου να βγάλουμε φωτογραφίες και να μου λέει για τη σειρά. Τα έχασα.

Επίσης, είχα κι ένα πολύ άσχημο συμβάν. Κάπου στην οδό Αθηνάς που περπατούσα να πάω για καφέ, σταματάει ένα τύπος με μηχανή μπροστά μου και μου λέει: «Εγώ θα σε σκοτώσω, δεν θα προλάβεις εσύ να τους σκοτώσεις». Έπαθα σοκ και τρόμαξα. Προφανώς έκανε πλάκα ο τύπος, αλλά εγώ τρόμαξα. Είχε πορωθεί ο κόσμος με τη σειρά».

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπατε;

«Όχι. Μπορεί να τα ακούγαμε, αλλά μετά από ένα σημείο ξέραμε ότι πάμε καλά και δεν μας ένοιαζε. Άλλωστε η επιτυχία της σειράς μεταφραζόταν με τη μεγάλη αγάπη του κόσμου. Ήταν μια διαφορετική σειρά και ως σύλληψη ιδέας και ως λόγος».

Σήμερα έχετε σχέση με τους άλλους ηθοποιούς;

«Όχι, γιατί χαθήκαμε μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου συναντώ πιο πολύ, αλλά κάναμε παρέα και πριν τη σειρά. Εγώ περίμενα τους συναδέλφους μου από τη σειρά να έρθουν να με δουν στο θέατρο. Εγώ έχω δει δουλειές τους. Μόνο η Ελισάβετ έχει έρθει σε κάποιες. Αλλά κατανοώ ότι ο καθένας τρέχει. Άλλωστε είμαστε οι επιλογές μας, μη το ξεχνάμε αυτό».