Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, η 45χρονη και η 18χρονη κόρη της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου, την περασμένη Κυριακή, στον Εύοσμο.

Όπως έγινε γνωστό, η 18χρονη απολογήθηκε ότι ήταν αυτή εκείνη που κατάφερε τις 21 μαχαιριές στον πατέρα της, αποδίδοντας την πράξη της στη σεξουαλική κακοποίηση που -σύμφωνα με όσα κατήγγειλε- υφίστατο τα τέσσερα τελευταία χρόνια από το θύμα. Από την πλευρά της, η μητέρα της φέρεται να είπε ότι δεν γνώριζε για τα όσα βίωνε η θυγατέρα της, λέγοντας ότι και η ίδια υπήρξε θύμα σωματικής κακοποίησης από τον 49χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Ανακριτής και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή τους κράτηση.

«Με κακοποιούσε από τα 14 μου» φέρεται να είπε στην απολογία της η 18χρονη

Με σκυμμένο κεφάλι και καλυμμένα τα πρόσωπα τους, η 45χρονη μητέρα και η 18χρονη κόρη της, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 49χρονου οδηγού ταξί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Παρασκευής πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, η 18χρονη κοπέλα φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της ότι δεν άντεχε άλλο την κακοποίηση και πως ο πατέρας την κακοποιούσε από την ηλικία των 14 ετών έως την περασμένη Τετάρτη.

«Την Κυριακή αποφάσισα να δώσω τέλος στη ζωή του, μαζί με τη μητέρα μου» υποστήριξε η 18χρονη.