Φαίνεται πως όποιος τα βάζει με τον «πρίγκιπα» και τον «αγρότη» του Survivor 4 τον τρώει η μαρμάγκα. Όσοι έχουν βρεθεί απέναντι σε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη έχουν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο με το τηλεοπτικό κοινό να στηρίζει την φιλία των δυο παικτών της μπλε ομάδας, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους χρήστες του Twitter.
Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μόνο ο Τριαντάφυλλος έδειξε να παίρνει αποστάσεις από τους υπόλοιπους που συνέχισαν να έχουν στο στόχαστρο τους Τζέιμς και Νίκο, οι οποίοι εξακολουθούν να απορούν τι έχουν κάνει σε όλους. Ακόμα και ο  Παύλος Γαλακτερός που επιχείρησε να μπει ανάμεσα τους, ως υποψήφιος προς αποχώρηση, άκουσε τον Γιώργο Λιανό να του ανακοινώνει πως η περιπέτεια του στον Άγιο Δομίνικο έλαβε τέλος.

Εκτός όμως από την αποχώρηση του γιου του Νάσου Γαλακτερού και την επίθεση όλων εναντίον των δυο κολλητών, το χθεσινό επεισόδιο ξεχώρισε και για τις αποκαλύψεις που έγιναν για την… πρώην του Τζέιμς Καφετζή, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις όταν εμφανίστηκε στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα της προς τον Ροδίτη φίλο της στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη που δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την όμορφη ξανθιά Γερμανίδα και το Twitter αποθέωσε τον… γύπα «πρίγκιπα».

Το έπαθλο επικοινωνίας, οι επιθέσεις στον Τζέιμς και η κουκλάρα Γερμανίδα φίλη του, το άγχος του Σάκη, το παράπονο του «Ντάφυ» και το «αντίο» του Παύλου Γαλακτερού
Ο Παύλος Γαλακτερός δεν κατάφερε να μπει ανάμεσα σε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη, καθώς το κοινό φάνηκε πως θέλει τους δυο φίλους να συνεχίσουν στο Survivor 4 και τους κράτησε στο παιχνίδι επιβίωσης βάζοντας στην βάρκα της επιστροφής τον 23χρονο audio & light expert και γιο του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νάσου.